Un incendi crema dues naus de Can Batlló

Al voltant de les set de la tarda d'aquest dilluns s'ha declarat un incendi a la nau número 13 de l'antic recinte industrial del barri de la Bordeta. La nau, que té la seva façana al carrer Amadeu Oller, estava en desús i ha cremat gairebé durant tres hores. [[Vegeu fotos]]

Al voltant de les set de la tarda d’aquest dilluns s’ha declarat un incendi a la nau número 13 de l’antic recinte industrial de Can Batlló, al barri de la Bordeta. La nau, que té la seva façana al carrer Amadeu Oller, estava en desús i ha cremat gairebé durant tres hores, tot i que al voltant de les 9 de la nit els bombers ja havien aconseguit estabilitzar el foc. L’incendi ha provocat un fum molt espès i flames que es podien veure per les finestres de la nau i pel sostre, que s’ha acabat esfondrant. També s’ha vist afectada una segona nau més petita, que es trobava paret per paret i on també ha caigut part del sostre.

L’incendi, on han hagut d’intervenir fins a onze dotacions dels Bombers de Barcelona, guàrdia urbana, mossos d’esquadra i el servei d’emergències mèdiques, ha obligat a tallar parcialment el carrer Constitució i la totalitat d’Amadeu Oller, per precaució tampoc s’ha permès l’entrada ni sortida als edificis d’habitatges d’aquest últim carrer fins passades les 9 de la nit. Aquesta matinada el carrer Amadeu Oller segueix tallat al trànsit i els bombers han estat remullant la nau que encara fumejava fins passades les 6 del matí.

Segons el veïnat, es tracta del quart incendi que es produeix al recinte en els últims anys, tot i que tots havien estat de dimensions més petites, a excepció d’un gran foc que va haver-hi l’any 1990, amb les fàbriques encara en funcionament.

incendicanbatllodesembre2016-01

incendicanbatllodesembre2016-02

incendicanbatllodesembre2016-03

incendicanbatllodesembre2016-04

incendicanbatllodesembre2016-05

incendicanbatllodesembre2016-06

incendicanbatllodesembre2016-07

incendicanbatllodesembre2016-08

incendicanbatllodesembre2016-09

incendicanbatllodesembre2016-10

incendicanbatllovistesmatidesembre2016-01

incendicanbatllovistesmatidesembre2016-02