Qui som

El 3, el primer portal de notícies de Sants Montjuïc

Les comunicacions són base per a la nostra vida quotidiana. Des de fa anys existeixen mitjans de comunicació que treballen al nostre barri i que vetllen diàriament per difondre arreu les notícies que passen a Sants, Hostafrancs, la Bordeta, el Poble Sec, la Marina i Font de la Guatlla. Avui en dia, però, les comunicacions han esdevingut fonamentals en molts aspectes. I la rapidesa de les comunicacions ja no només existeixen a través dels mitjans convencionals sino que internet i les noves tecnologies són un mitjà idoni per saber què passa a l’instant en qualsevol punt del món. I també és un bon mitjà per saber quins són els esdeveniments que succeeixen dia rere dia al nostre barri. Des de la globalitat que ens ofereix internet, fins a la concreció que aporten les comunicacions locals, tot té cabuda a la xarxa. I és necessari que els nostres barris aportin el seu gra de sorra i tinguin la seva presència a internet.

Diàriament ocorren esdeveniments als nostres barris. El 3, és un portal d’internet on cada dia podreu assabentar-vos de l’actualitat de Sants-Montjuïc, amb les notícies actualitzades, perquè pugueu estar informats del que passa arreu, i perquè puguem informar també a tot el món el que passa a casa nostra.

Nascut l’any 2004, El 3 va ser el primer portal de notícies de Sants-Montjuïc, un mitjà de comunicació digital, al servei de les entitats, institucions, comerços i veïns dels notres barris. Participa-hi !

EL3.CAT - Portal de notícies de Sants Montjuïc
C/Constitució 17, 7a planta.
08014 Barcelona – Catalunya
Telèfon: 93 298 19 19
Correu-e:  noticies(a)el3.cat