Josep Cuadras

Potser aquest nom no resulti familiar a la majoria de la ciutadania del barri de la Bordeta, però sí per alguns que formem part del teixit associatiu del barri.

En Josep és un tècnic administratiu de l'Ajuntament amb el que personalment, com a membre del Centre Social de Sants i de la Comissió de Veïns i Veïnes de la Bordeta, i sobretot com a vicepresident del Consell de barri de la Bordeta, he tingut l'honor de treballar per millorar el nostre barri. Naturalment amb altres veïnes i altres tècnics municipals, però molt especialment amb ell.

Vull agrair-li i recordar la quantitat d'hores dedicades a millorar el nostre barri. Primer amb la posada en marxa de la Llei de Barris de la Bordeta, la creació dels Camins Escolars, la supervivència de La Bordeta en Dansa, la urbanització de Can Batlló i altres actuacions. I segon, pel seu tarannà pro-positiu en trobar solucions on altres i creaven problemes, i tot dins de la més estricte legalitat normativa.

Podria seguir parlant de la bona i respectuosa relació personal, però això podria semblar una raspallada inusual d'un activista veïnal a un funcionari municipal, que tampoc m'importaria massa que algú ho pensi. Els castellans tenen una dita que ara ve al pèl: "De bien nacidos es ser agradecidos". I jo ho vull ser.

Bé, ara se'ns jubila i li desitjo una llarga vida i que tingui, de tant en tant una estoneta per passejar pel barri on ell hi ha dedicat il·lusió i temps.