Carta oberta a Francesc Jiménez Gusi

Comença una nova legislatura i a Sants- Montjuïc ha estat substituït el gerent del Districte, Sr. Francesc Jiménez Gusi. Podríem dir que aquesta circumstància no és una novetat quan hi ha canvis en els nous equips de govern de la ciutat, ara bé per a nosaltres que vivim indiferents als safaretjos de la política de partits i que l’únic que cerquem és trobar davant interlocutors vàlids i respectuosos amb els moviments veïnals ens ha sorprès i entristit molt aquest canvi. Ens explicarem. En Francesc, sense cap mena d’irrespectuositat el tutejarem, al llarg d’aquests darrers 8 vuits anys ha estat un home obert a escoltar totes les propostes que la gent de la Bordeta hem posat damunt de la taula. I creieu-nos que no han estat temes fàcils. Només en farem referència a un: el projecte urbanístic de Can Batlló on s’ajuntaven tota mena de problemàtiques: reallotjaments, cessió d’espais, equipaments, seguretat, disseny i urbanització de l’espai, Magòria, etc... Podríem fer un llistat enorme d’altres temes urbanístics, de transport, socials, etc...

Doncs bé tot aquest preàmbul no té altre sentit, malgrat que la gent que ens dediquem al moviment veïnal no estem acostumats a fer-ho, que mostrar-li al Francesc el nostre agraïment per la seva actitud, no necessàriament concordant però sempre respectuosa i dialogant, envers a aquest veïns.

Aprofitarem per desitjar-li la millor de les sorts en la seva vida personal i professional, i dir-li que vagi on vagi a la Bordeta hi ha molta gent que l’aprecia i espera veure’l passejar pel futur nou Parc .

Una abraçada, Francesc

 

Enric Jara i Just Arrizabalaga, veïns de la Bordeta