Cal continuar millorant l'estació d'autobusos de Sants i els seus entorns

L´estació d´autobusos de Sants continua generant problemes i molèsties al veïnat de la zona així com oferint una imatge molt dolenta als usuaris i viatgers que a diari la fan servir. Molèsties i problemes per a tothom, agreujats en època d'hivern pels nombrosos esquiadors que la fan servir els caps de setmana i que també pateixen la falta de serveis d'aquesta, així com els veïns patint la megafonia de l'estació.

A més la situació de les voreres i l'asfalt dels entorns és molt precària i caldria fer ja un arranjament per tapar sots i substituir rajoles.

Un altre tema important per tal de millorar l'estat de l'estació és el referent als mòduls amb els que operen les companyies i que ja fa massa temps que s'haurien d'haver dut a terme les obres d'enderroc d'aquests i d'instal·lació d'un de nou. Ens pensàvem que tota la culpa era d'ADIF, però resulta que aquesta el passat 15 de setembre del 2016 va atorgar a l'Ajuntament la concessió administrativa per l'ocupació del domini públic ferroviari que afecta a aquest espai, amb caràcter gratuït i per un termini de 75 anys i l'Ajuntament no ha acceptat aquest atorgament fins el passat 2 de febrer.

Resta pendent per part ADIF la part referent a substituir les sortides de ventilació de la Plaça Països Catalans i que esperem que tingui partida pressupostària durant aquest any per tirar-la endavant properament.

Cal esmentar també que a prop de l'estació s'està arranjant el carrer Guitard amb nombrosos problemes en la realització d'aquestes obres i de falta d´informació envers els veïns i estaria bé que és constituís ràpidament la corresponent comissió de seguiment d'aquestes.

En definitiva seria de desitjar que es comencin a veure moviments a l'estació d'autobusos de Sants i als seus entorns que mitiguin les molèsties als veïns i veïnes, prestant millor servei als passatgers i donant una millor imatge de la ciutat a qui ens visita.

queixappmilloresentornsestacioautobusossantsfebrerde2017-01

queixappmilloresentornsestacioautobusossantsfebrerde2017-02

queixappmilloresentornsestacioautobusossantsfebrerde2017-03