Jornada de medicina preventiva i salut bucal organitzada pel PP de Sants-Montjuïc

El passat 19 d'abril  va tenir lloc una jornada de medicina preventiva i salut bucal organitzada pel Partiit Popular de Sants-Montjuïc, a la sala conferències de les Cotxeres de Sants.  No és la primera vegada que el PP realitza aquesta activitat encara que feia un parell d'anys de l'anterior jornada.

Vam poder comptar amb cinc doctors en diferents especialitats:  Yago Rebollo, odontòleg;  Ricardo Cánovas ; endocrinòleg i nutricionista, Mariano Vélez, dermatòleg ;  José María Seguí, metge-estomatòleg i Maite Maneses, coaching.

Tots ells van destacar la importància de la prevenció a l'hora de tenir cura de la boca i de com pot acabar afectant això a la nostra salut bucal. Es va parlar de com millorar la nostra pell i de la necessitat de cuidar-la des de ben petits.  A l'àmbit de la nutrició el doctor va destacar la importància del que mengem i dels ossos, i de com mantenir-los entrenats amb un entrenament no gaire complicat.   Al final de la sessió els assistents van poder gaudir i realitzar un exercici de meditació i relaxació.

Els assistents van poder preguntar als doctors diferents qüestions per resoldre dubtes i aquesta va ser una de les parts més interessants de la Jornada.

La intenció és continuar organitzant l'any vinent unes altres jornades, a las que puguem afegir especialitats i gaudir més en profunditat dels exercissis de relaxació i meditació, que poden ser molt útils a la vida diària de les persones per gestionar millor les nostres ansietats.

jornadasobresalutpartitpopularsantsabrilde2015-01

jornadasobresalutpartitpopularsantsabrilde2015-02

jornadasobresalutpartitpopularsantsabrilde2015-03