El PP demana que se solucioni la connexió telefònica de l'edifici del carrer Pontils, al barri d´Eduard Aunós

El Grup Municipal del PPC a Sants-Montjuïc demana que se solucioni d'una vegada i urgentment el fet que l'edifici del carrer Pontils, al barri d´Eduard Aunós de la Marina del Prat Vermell, no tingui connexió telefònica.

Aquest edifici, finalitzat fa uns mesos, és el que ha servit per reallotjar als veïns i veïnes afectats pel desenvolupament urbanístic del Sector 10  a la Marina del Prat Vervell. Veïns i veïnes que vivien al carrer Ulldecona i voltants.

El passat mes de juliol els hi van entregar les claus dels seus nous habitatges i des de llavors continuen sense tenir connexió telefònica.  Es veu que falta instal·lar un mòdul i/o caixa col·lectiva a l´edifici, per poder connexionar els telèfons. Porten tres mesos sense telèfon als seus habitatges amb el que això comporta. Els veïns/es han tractar d'esbrinar què o qui ho té que solucionar, i ningú els dóna respostes satisfactòries.

Una altra qüestió que també cal solucionar és el fet que s'ha urbanitzat la zona de barri entre els carrers Ulldecona, Motors i Passeig de la Zona Franca, però que en canvi no s´han instal·lat encara cap contenidor de recollida de brossa, ni de selectiva.

El  Grup Municipal del PPC ha presentat al Plenari del Districte de la propera setmana, un Prec on demanem que se solucioni el problema de la manca de connexió telefònica d´aquest edifici i que s´instal·lin contenidors de recollida de brossa i selectiva en aquesta zona.