Que es presenti d'una vegada el projecte del futur poliesportiu d'Energia

Fa un any el Grup Municipal del Partit  Popular a l´Ajuntament de  Barcelona va ajudar a desbloquejar un seguit d'inversions a tota la ciutat de Barcelona en general i al Districte de Sants-Montjuïc en particular. Algunes d'aquestes han estat l'instal·lació de la gesta artificial al camp de futbol de l'Ibèria i les  millores als jardins de Ca l'Alena i a La Capa.

La realització del futur Poliesportiu Municipal  a les antigues instal·lacions de la SEAT del carrer Energia  estava també inclòs dins d'aquest llistat d'inversions. Al llarg del 2013 s'havia de fer el projecte i al 2014 començar l'execució d'aquest i  continuar al llarg del 2015.

És un projecte molt important pel barri de Sant Cristòfol i per tots els barris de La Marina i per això volem que l´Ajuntament i el Districte concretin alguna cosa el més aviat possible.

La inversió prevista fa un any era de 3 milions d'euros. Inversió que caldrà incrementar ja que per fer un bon Poliesportiu cal que aquest tingui  a més de la pista poliesportiva, sala de fitness i d'altres  i sobretot una piscina. Cal recordar que a La Marina no hi cap piscina municipal.

Al llarg del 2013 ja vam preguntar a l'Ajuntament com estava aquest tema i no van haver respostes sobre previsió de calendari envers la realització i/o presentació del projecte. A finals del 2013 ja hauria d'haver estat presentat el projecte.

Cal presentar el projecte perquè les entitats i els veïns puguin dir la seva i que sigui un veritable projecte de Poliesportiu complert per satisfer les necessitats de La Marina

No és l´unic projecte que resta en l´aire per exemple al barri de Sant Cristòfol. La realització de la remodelació de la plaça Sánchez Ríos restarà pendent per més enllà del 2015 i la implementació de la zona d'aparcament verda o similar al barri i als seus voltants encara resta pendent a hores d'ara.