Una nova exposició a la porta de casa seva

Com ja ens té acostumats, l’Àngels Feliu ens presenta una nova exposició a la porta de casa seva. Els veïns que passen per davant del nº 15 del carrer de Manzanares, l'antiga carnisseria de la família Feliu del barri de la Bordeta, ja coneixen l’ afició d’aquesta veïna: davant d’un fet cultural, social o fins i tot gastronòmic, relacionat amb els Països Catalans, prepara aquestes petites exposicions amb les que alegra les passejades dels vianants.

Aquest mes, l’Àngels ha aprofitat diferents efemèrides relacionades amb quatre poetes catalans, per fer-nos cinc cèntims de la seva vida i obra, una mena de recordatori visual d’aquests quatre autors: Joan Maragall, Salvador Espriu, Màrius Torres i Rosa Leveroni. Es tracta, també , de fer una reivindicació de la poesia, de la lectura i de la cultura.

A més , l’ Àngels fa una crida per que els veïns del barri que disposin d’una porta, d’una finestra a una planta baixa, aprofitin per guarnir-la, per fer exposicions, recordatoris, o el que vulguin, per donar, en definitiva, una mica més de vida al nostres carrers, als nostres barris.