Terratrèmol al carrer Vallespir

El dia 16 de febrer, un terratrèmol ha sacsejat el barri de Sants, concretament el carrer Vallespir. De la mateixa manera que hem vist com la tremolor de la terra pot deixar sense llar a milers de famílies, un sisme en forma de sentència pot deixar al carrer a cinc famílies del nostre barri.

Veure les cares d'aquestes persones mentre explicaven aquest despropòsit, era veure la cara de la desolació després de la tragèdia.

Al jutge li ha semblat just que treure de casa seva a aquests conciutadans valia 8.000 euros per pis. La justícia, una vegada més, ens mostra la seva cara més injusta. Es pot fer negoci amb el més íntim de la vida de les persones, amb la que ha estat casa seva durant anys i panys? És veu que sí. A la propietat de la finca, a més, li sortirà barat, molt barat.

Després de setze mesos d’espera, arriba una sentència que deixa als veïns de Vallespir 25 al carrer, i amb una mà al darrere i un altre al davant. On van aquestes famílies amb 8.000 euros? Quina llar tindran, per aquest preu? Una tenda de campanya?

Caldrà veure si les veus que es van fer sentir des del Districte, en el sentit de que l’Ajuntament no deixaria a l’estacada a aquests veïns, compleixen la seva paraula.