Concurs de cartells?

Aquest és el segon any que he participat al concurs de cartells que.catanitza el districte . Ja fa dies que sabem que el concurs l´ha guanyat una dissenyadora gràfica del Prat de Llobregat . L´ any passat el va guanyar també un dissenyador que no era del barri. Amb tots els meus respectes pels cartells guanyadors i els seus creadors, jo em pregunto :
¿Per que el districte.catanitza aquest simulacre de concurs? A la vista dels cartells que es van presentar l´ any passat, la majoria eren tan dignes, i jo penso que alguns (no el que jo vaig presentar, em refereixo a d´altres) haguessin estat més encertats que el que va guanyar, i a sobre el cartell l´hauria dissenyat un santsenc o santsenca. Enguany, encara s´ha de veure el nivell dels concursants, però estic convençut que la conclusió serà la mateixa.
El meu missatge no pot ser més directe : Sra. Moraleda i equip del districte, estalviïn-se aquesta pantomima de concurs i encarreguin directament el cartell al professional que considerin més oportú. Així tot serà més clar, i no serà com ara, que a sobre de que als veïns ens torejen, encara ens pensem que tenim alguna possibilitat.