L’entitat santsenca El Gra de Blat ONG a l’estand Barcelona Inclusiva als Mundials de Natació

L’acció solidària del Gra de Blat va presentar-se ahir a l’estand de Barcelona Inclusiva al Village Planeta Aigua dels Mundials de Natació, a l’Anella Olímpica de Montjuïc. Aquest espai permetrà donar a conèixer a una vintena d’entitats sense ànim de lucre de la ciutat.


L’acció solidària de l’entitat santsenca El Gra de Blat ONG va presentar-se ahir a l’estand de Barcelona Inclusiva al Village Planeta Aigua dels Mundials de Natació, a l’Anella Olímpica de Montjuïc. Aquest espai impulsat per l’Ajuntament de Barcelona permetrà donar a conèixer els programes d’una vintena d’entitats sense ànim de lucre de la ciutat.


“Els voluntaris han fet collarets, polseres i nines per poder recaptar fons per l’entitat”, explica el Jeremi Salesa, vocal de l’ONG. Segons Salesa, “la gent ha estat molt solidària, sobretot els estrangers” i aquesta jornada els ha permès “sensibilitzar a les persones tant d’aquí com de fora, entorn a la pobresa”.


Totes les vendes que han aconseguit les invertiran en beques pel Casal Tutifruti, un projecte d’estiu per a la infància. Aquesta entitat del barri de Sants, nascuda l’any 2009, compta amb un centre de suport bàsic, on ajuden a gent en risc d’exclusió social, amb roba i productes higiènics, i també estan treballant en una recollida de material escolar de cara al setembre.EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3