La tapa del fanal elèctric de davant l'Escola del Carme - Conseller- Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a Sants-Montjuïc


Aquest fanal elèctric molt sovint té una de les tapes obertes per les que surt un cable elèctric. El cable que sobresurt d´aquesta tapa puja pel fanal i va a parar a un altre fanal que es troba al davant de la Residència de Gent Gran Centre Parc, a uns 30 metres de l´Escola del Carme.


Fa cosa d´un mes es trobava oberta la tapa amb el perill que pot suposar el fet que es trobi al davant d´una Escola. Ara es troba tancada aquesta tapa del fanal, encerclada per una brida de plàstic, però el cable surt igualment pujant cap a dalt del fanal.


Ha passat vàries vegades que es tanca la tapa i algú la torna a obrir. Cal solucionar d´una vegada aquesta situació que no deixa de ser un nyap provisional cada vegada que s´obre. Cal arreglar aquesta instal·lació. El Districte hauria d´estar més al cas del que fan les empreses responsables.


Igual situació es dóna a la Plaça Llorca amb un caixetí elèctric obert sense la porta. Aquesta plaça va ser inagurada fa uns mesos. Si bé és cert que algunes instal·lacions elèctriques es troben en una situació provisional degut a que a l'altra banda de la plaça s´han de fer encara uns pisos que corresponen a la setena fase. Això en cap cas és excusa ja que aquest caixetí representa un perill pels nens i nenes que juguen a la plaça.EL 3EL 3