Núria Feliu presenta un campanya de Verkami per completar tota la seva discografia i grava dos temes en versió disco

La cantactriu santsenca Núria Feliu ha presentat aquest dilluns una campanya popular de micromecenatge per tal de digitalitzar els últims 6 discos en vinil que completen la seva discografia de 50 obres. A més, tots els mecenes que aportin rebran una descàrrega del nou single disco "Mireu com va, mireu com ve" i "Paraules, paraules".La cantactriu santsenca Núria Feliu ha presentat aquest dilluns un nou projecte que la fa estar, de nou, més activa que mai no només als nostres barris sinó a tot el país. Mitjançant una campanya de Verkami tothom pot aportar una quantitat econòmica per ajudar a finançar el projecte que completa la digitalització de tota la seva discografia. “Jo tenia 6 discos en vinil dels anys 60 i 70 que encara no havien estat passats a CD, i ara gràcies a la campanya de Verkami es podrà fer” diu satisfactòriament Feliu. Es tracta de discos que han estat amagats durant els últims quaranta anys. Aquests contenen obres i cançons interpretades per la Núria Feliu juntament amb grans intèrprets de la història musical, com per exemple “Cabaret”, “Mon home”, “Mame”, “Els barbuts”, “Hello Dolly, “Hair”, etc. En total són cinc hores de música que no surten a la llum des de fa molts anys i que contenen un enregistrament amb bandes de música en directe, big bands i intèrprets de  la música clàssica i del jazz. “Estava desesperada, des de fa molts anys les discogràfiques no convertien en compact disc aquests sis vinils, per això vull arribar als 50 CDs, és a dir, tota la meva discografia digitalitzada” subratlla Feliu.

A més, tots els mecenes que aportin rebran una descàrrega del nou single disco "Mireu com va, mireu com ve" i "Paraules, paraules" produït pel músic Josep Llobell aquest mateix abril de 2015. “Amb aquestes cançons tothom s’aixecarà de la cadira per ballar i cantar” assegura Feliu.“He gravat dos temes moderns, un és el Mireu com va, mireu com ve de Guillem d’Efak i d’Antoni Parera Fons i l’altre és Paraules, paraules en la que el meu germà Albert Feliu em fa la contrarèplica” comenta Feliu. Segons la cantactriu santsenca es tracta d’un nou pas: “No em vull aturar, sempre s’ha de fer un pas endavant” afirma.

Per tal de participar en aquesta campanya de micromecenatge, tothom que vulgui fer una aportació econòmica rebrà diferents recompenses depenent de l’aportació que hagi fet. En tots els casos rebrà la descàrrega exclusiva dels nous singles disco, els CDs signats dels 6 vinils digitalitzats, una xapa i una invitació a la presentació que es farà al barri de Sants. Les aportacions més importants rebran, a més, pòsters, vermuts, dinars, àlbums de fotos i fins i tot un vídeo personalitzat agraint la col·laboració.

Podeu fer les vostres aportacions a www.nuriafeliu.cat