Unes 25.000 persones van gaudir de la Cavalcada de Reis de Sants – Les Corts segons els organitzadors

El retorn a la normalitat i el retorn dels caramels a la cavalcada va omplir de gom a gom els carrers del barri d'infants disposats a veure els Reis d'Orient.

Unes 25.000 persones van gaudir la passada tarda del 5 de gener de la Cavalcada de Reis de Sants – Les Corts, segons han estimat els organitzadors. El retorn a la normalitat i el retorn dels caramels a la cavalcada va omplir de gom a gom els carrers del barri d'infants disposats a veure els Reis d'Orient.

Un any més l'Associació Cultural Vallespir ha tornat a organitzar la Cavalcada de Reis de Sants Les Corts, una de les poques a la ciutat amb més de mig segle d'història. Enguany els infants han pogut tornar a gaudir-la des dels carrers, però també des de les carrosses i llençant caramels, cosa que no havia estat possible fins ara degut a les restriccions de la pandèmia.

A les cinc de la tarda del 5 de gener, a la plaça de Comas va tenir lloc la rebuda dels Reis, amb el lliurament del pa, la clau i la sal i l'espectacle familiar 'El viatge d'en Pau', a càrrec de la companyia Cinc Cèntims. Els Reis d'Orient, però, no van arribar al punt final de la cavalcada, als Jardins de Can Mantega, fins passades les nou del vespre.

La Cavalcada va ser tot un èxit de participació i de públic. Segons assegura Amadeu Cervera, president de l'Associació Cultural Vallespir, més de 180 nens i nenes hi van participar des de sobre les carrosses llençant caramels, i l'Amadeu ha calculat que hi va haver un públic que ha d'estar "sobre les 25.000 persones".

Amb tota aquesta gent als carrers de Sants – Les Corts, l'Amadeu confirma que el balanç de la Cavalcada és "molt positiu", sobretot perquè "els nens necessitaven gaudir d'aquesta festa, llençar caramels i veure els reis". "Afortunadament, ha anat molt bé, amb molta gent i tot ha sortit bé, que és el més important", destaca el president de l'Associació Cultural Vallespir.

A més de la cavalcada, també es va fer la tradicional recollida de joguines on alguns veïns i veïnes van aprofitar el pas de ses majestats per entregar algunes joguines al cotxe de Sants 3 Ràdio.