Milers de nens i nenes tornen a gaudir de la màgia del Campament Reial i les activitats del Pau Sense Treva a Sants

La tercera edició del Campament Reial a les Cotxeres de Sants i les activitats i tallers del Pau Sense Treva, organitzades pel centre cívic i les entitats del barri, han estat tot un èxit.

Més 3800 persones han tornat a gaudir un any més del Campament Reial a l'auditori de les Cotxeres de Sants. La tercera edició d'aquest campament i les activitats i tallers del Pau Sense Treva organitzats a la plaça Bonet i Muixí i al Passatge de Fructuós Gelabert durant tota la jornada del 4 de gener ha estat tot un èxit.

Durant tot el dia, els nens i nenes han pogut veure els tres Reis d'Orient, i fer tot el recorregut que comptava amb escenes com el tió, els patges reials, els embolicadors de regals, la bústia reial o els carboners. Enguany ja no hi havia restriccions ni mesures de seguretat obligatòries i durant tot el matí i tota la tarda llargues cues han omplert la plaça perquè els més menuts poguessin gaudir de l'ambientació muntada a l'auditori de les Cotxeres. "Jo crec que ha estat tot un èxit, ha vingut una quantitat enorme de nens i nenes amb els seus pares i tothom ha sortit encantat", explica José Parra, tècnic de Cotxeres-Casinet.

Enguany hi ha passat un munt de gent, i José Parra estima que segurament superi l'any passat. "Pensem que aquest any pot ser similar, si no més, perquè ha estat un flux de gent tot el dia molt constant. Sempre hi ha hagut cua fins a arribar a la plaça i en alguns moments fins al carrer Olzinelles", assegurava.

A més a més del Campament Reial, la plaça Bonet i Muixí i el Passatge de Fructuós Gelabert també s'ha omplert de gent per gaudir de les activitats a l'aire lliure que han organitzat les entitats a la Pau Sense Treva. "Hem tingut una participació brutal de les entitats del barri, que ha sigut fantàstic", diu en José, que assegura que totes les entitats que han participat han fet una tasca fantàstica.

Enguany, les entitats participants han estat l'Associació Lúdica Sants Niggurath, els Castellers de Sants, el Col•lectiu d'Artistes de Sants, la Ludoteca Olzinelles, la UEC Sants, Sants 3 Ràdio, El3.cat, la Federació d'Hostafrancs, el S.E. Mercat Nou Magòria, el Club Ciclista Catalunya Barcelona, l'Aprenem Compartint, el Catalunya Escacs Club, la Coral Sant Medir, l'Esbart Ciutat Comtal, els Diables de Barrufet, la Federació AICE, les Guspires de Sants, el Centre Catòlic de Sants, Amazan Catalunya, i l'Associació Cultural Vallespir.