L'enllumenat nadalenc de Sants Montjuïc queda oficialment encès amb un espectacle infantil als Jardins de Can Mantega

L'Eix Comercial de Sants les Corts ha estat l'encarregat d'enguany d'encendre les llums de Nadal a tot el Districte de Sants Montjuïc.

L'enllumenat nadalenc de Sants Montjuïc ha quedat oficialment encès aquest divendres 25 de novembre amb un espectacle infantil als Jardins de Can Mantega. L'Eix comercial de Sants les Corts ha estat l'encarregat d'enguany d'encendre les llums de Nadal a tot el Districte de Sants Montjuïc.

Com és habitual, cada any és un barri diferent l'encarregat d'encendre l'enllumenat nadalenc a tot el districte de manera oficial. Aquest 2022 ha estat el torn de Sants, que en col•laboració amb les Corts, han protagonitzat una encesa de llums als Jardins de Can Mantega que es mantindrà encesa fins a les festes de Nadal.

L'encesa, organitzada per l'Eix Comercial de Sants les Corts, va comptar amb un espectacle infantil basat en la llum, un berenar popular amb xocolata i coca i també els parlaments de Reyes de la Corte, presidenta de l'Eix, Montserrat Ballarín, regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda i el regidor del Districte de Sants Montjuïc, Marc Serra.

En l'acte d'encesa dels llums de Nadal, la presidenta de l'eix, Reyes de la Corte, expressava que "com a amfitriona d'aquest acte vull agrair a tot el meu equip l'esforç que fa per tirar endavant el nostre eix" i que els comerços en aquests dies donen "el millor de si" i gràcies a ells poden fer la campanya de Nadal i aquesta "encesa màgica". Reyes ha acabat recordant que el comerç de barri aporta tres valors importants: "proximitat, enteniment i especialitat", i que aquesta és la manera que tenen de lluitar "amb els grans que tenim molt a prop".

Montserrat Ballarín, per altra banda, va destacar que aquest és un dia important perquè comença oficialment la campanya de Nadal. En l'encesa de llums, Ballarín va comentar que "la llum és tot el contrari a la foscor, la llum és alegria, la llum és veure les coses clares, la llum és veure futur", i va afegir que ara "necessitem més que mai en aquesta campanya de Nadal molta llum".

Finalment, el regidor del districte, Marc Serra, va expressar que la llum i el que se celebra per Nadal és "un moment per ajuntar-nos, per reflexionar i és un moment per tenir esperança, esperança per viure en una ciutat i en un món on la pau i els drets humans regnin". Serra va acabar afegint que cal "fer un gest de donar suport al petit comerç, que és qui construeix barri".