L'Òpera Inoblidable contra l'Alzheimer se celebrarà al Casinet d'Hostafrancs per recaptar fons per aquesta malaltia

El centre cívic espera omplir-se el 23 d'octubre de veïns i veïnes que vulguin col•laborar en la investigació de l'Alzheimer amb aquest concert solidari.

L'Òpera Inoblidable contra l'Alzheimer se celebrarà el 23 d'octubre al Casinet d'Hostafrancs per recaptar fons per aquesta malaltia
L'Òpera Inoblidable contra l'Alzheimer se celebrarà el 23 d'octubre al Casinet d'Hostafrancs per recaptar fons per aquesta malaltia

El proper diumenge 23 d'octubre se celebrarà l'Òpera Inoblidable contra l'Alzheimer al Casinet d'Hostafrancs per recaptar fons per aquesta malaltia. El centre cívic hostafranquí espera omplir-se de veïns i veïnes que vulguin col•laborar en la investigació de l'Alzheimer, alhora que gaudeixin de diferents actuacions musicals.

Aquesta jornada l'organitza Josep Maria Pérez, un veí del barri de la Marina la mare del qual va patir Alzheimer. Des d'aleshores s'ha dedicat a recaptar fons mitjançant diferents vies, com concerts o paelles, que ha destinat a la investigació de l'Alzheimer a través de la Fundació Pasqual Maragall.

Fins ara, Josep Maria Pérez ha recaptat més de 146.000 euros, gràcies a les sis paelles de set-centes persones, o als concerts amb Andrea Motis, grups d'havaneres, o els Manolos. La següent fita d'en Josep Maria és l'Òpera al Casinet, on espera que hi vagi "com més gent millor".

L'acte serà el diumenge 23 d'octubre a les sis de la tarda i té un cost de 20 €, en el que inclou les actuacions musicals, un còctel de benvinguda i un pastisset ofert per Abdo Florencio i pels botiguers de la Marina. "Es tracta de dotze cantants d'òpera, encapçalats pel mestre Daniel Muñoz, de l'Associació Projecte Òpera pel Foment i també vindrà l'Escola Superior de Música Jam Session, que posen el piano i portaran també a dos cantants", explica Josep Maria Pérez.

Per tal d'assistir-hi cal fer una inscripció prèvia, i així ser una de les 400 persones que el Casinet pot acollir. Per poder comprar l'entrada es pot fer trucant al 900 545 545 o enviant un coreu a inoblidablespmaragall.org, i en el cas que es vulgui col•laborar, però no s'hi pugui assistir es pot fer l'aportació directament al Bizum 33518.

Josep Maria Pérez assegura que recaptar fons per l'Alzheimer és "molt necessari" perquè "aquesta malaltia és molt cruel". Josep Maria també comenta que fins ara "s'avança però molt poc" i que aquesta és l'única manera que troba d'ajudar, perquè "sense investigació no hi arribarem mai", i tot i ser una gran labor, expressa que "pensava que seria picar pedra, però el fet de viure la quantitat d'històries laterals que porta això és una meravella".

L'Òpera Inoblidable contra l'Alzheimer se celebrarà el 23 d'octubre al Casinet d'Hostafrancs per recaptar fons per aquesta malaltia