L'església del Sant Àngel Custodi acull la missa de la Festa Major d'Hostafrancs amb la tradicional ofrena floral

La parròquia del carrer Vilardell ha acollit un any més la tradicional missa, amb les ofrenes florals de les institucions i entitats hostafranquines al patró del barri.

Diumenge al matí es va celebrar la missa concelebrada de la Festa Major d'Hostafrancs, amb la tradicional ofrena floral d'entitats i institucions al patró del nostre barri. L'eucaristia s'ha celebrat a l'Església del Sant Àngel Custodi, al carrer Vilardell, presidida pel bisbe auxiliar de Barcelona Sergi Gordo.

L'acte religiós, presidit per Sergi Gordo, ha estat acompanyat del rector de la parròquia del Sant Àngel Custodi, Fernando Acosta i també de tres religiosos més de la comunitat. Com és ja habitual, l'Orfeó Atlàntida ha posat veu als càntics religiosos que han tingut lloc al llarg de la missa concelebrada.

En la seva homilia, el bisbe auxiliar de Barcelona ha destacat diversos aspectes, començant per desitjar una bona Festa Major a tothom en la que tots i totes hi puguin gaudir. Gordo també ha parlat del context de la guerra a Ucraïna, recordant que hi segueix havent guerres a altres llocs del món i que hi ha situacions precàries a la nostra mateixa ciutat. El bisbe ha acabat demanant a Sant Àngel Custodi que protegeixi a tothom, destacant la importància de cuidar-se a un mateix.

Com és tradició, la missa ha finalitzat amb les ofrenes florals al Sant Àngel Custodi per part d'algunes entitats del barri, com el Districte de Sants Montjuïc, la FAECH, el Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, els Amics de la Història i les Tradicions, Sants 3 Ràdio, Diabetis 0 i el grup d'Alcohòlics Anònims.

 

Video amb la retransmissió en directe de la missa i ofrenes florals: