L'Eix Comercial Sants – Les Corts comença el curs amb la Mostra de Comerç al Carrer Joan Güell

El proper 8 d'octubre tindrà lloc la primera activitat de l'eix santsenc d'aquesta tardor, que comença amb la incorporació de nous comerços a l'associació.

L'Eix Comercial de Sants – Les Corts comença el curs amb la Mostra de Comerç del carrer Joan Güell
L'Eix Comercial de Sants – Les Corts comença el curs amb la Mostra de Comerç del carrer Joan Güell

L'Eix Comercial Sants – Les Corts comença un nou curs i ho fa amb la Mostra de Comerç del carrer Joan Güell. Aquesta serà la primera activitat que faci l'eix a la tardor i tindrà lloc el 8 d'octubre sota el lema "Viatge pels comerços de l'eix". L'inici de curs coincideix també amb la incorporació de nous comerços que ja han fet la petició d'afegir-se a l'associació.

Entre les novetats que proposa l'eix santsenc en aquesta Mostra de Comerç hi torbarem un tast de paelles, a càrrec d'un dels associats, o una nova exposició fotogràfica a càrrec d'un dels veïns del barri. "L'atracció principal, com en les mostres anteriors, és la companyia Iluya que ens fa una representació teatral d'un viatge", explica Ester Estany, cap de comunicació de l'Eix.

A més a més de les novetats, com és habitual ja en les anteriors mostres, hi haurà les paradetes dels comerços de l'Eix. "Aquest any la mostra de Joan Güell tindrà molta participació de les botigues pròpies, cosa que ens fa molt contents", afegeix l'Ester, que comenta que també hi haurà les habituals danses, l'animació, els jocs infantils o el famós tast de Joan Güell i el dinar popular.

L'Eix de Sants les Corts torna de l'estiu amb aquesta Mostra de Comerç, però també ho fa incorporant nous comerços a l'associació. Marta Gil, tresorera de l'Eix, explica que aquest setembre s'han trobat amb "l'alegria" de tenir diverses peticions d'associat i que ja estan fent les gestions pertinents per donar-los d'alta a l'Eix.

El fet d'incorporar nous associats millora la salut de l'Eix, que, tal com explica la seva presidenta Reyes de la Corte, "hem passat un estiu d'incertesa, ja que no sabíem si els comerços tancarien o no". Reyes apunta, però, que "la gran majoria hem tornat a aixecar la persiana" i que "sempre es valora d'una forma molt alegre que els nostres carrers tornin a estar en funcionament".

A més a més, l'Eix també destaca com a novetat la creació d'una nova pàgina web amb un disseny "molt més interactiu i dinàmic". Ester Estany explica que "s'hi podran veure reflectits tots els comerços" i que els fa "molta il•lusió" poder presentar aquesta web que qualifica de "molt diferent de les dels altres eixos".

L'Eix Comercial de Sants – Les Corts comença el curs amb la Mostra de Comerç del carrer Joan Güell