El Secretariat d'Entitats celebra l'Assemblea General incorporant 8 noves associacions i renovant la Comissió Executiva

Lluïsa Erill seguirà com a presidenta de la federació d'entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta durant quatre anys més, amb la incorporació de quatre noves cares a la junta.

El Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta ha celebrat aquest dimecres a la sala d'actes del centre cívic de les Cotxeres de Sants la seva Assemblea General Ordinària, en què s'ha aprovat l'adhesió de 8 noves entitats i s'ha renovat la Comissió Executiva. Les vuit noves entitats que passaran a formar part del Secretariat han estat admeses per unanimitat.

En l'assemblea s'han aprovat també les actes de les últimes assemblees, el maig i el novembre de 2021 i s'ha presentat l'informe de gestió de l'any 2021, així com l'informe de les Comissions. També s'ha presentat el Pla de Treball de l'any 2022, incloent-hi les taules de coordinació i projectes.

Pel que fa a les noves entitats, han estat l'Associació Catalana de Pacients amb Malaltia Respiratòria Avançada i Transplantament Pulmonar, l'Associació Cultural Rinyokan, la coral GoodVibes, les Cuinetes Sants d'en Víctor, FACUA Catalunya, Qualitat de Vida del Veïnat/Associació de Veïns i Veïnes Plaça de la Farga, la Unió de Radioaficionats de Barcelona i Baix Llobregat i l'Asociación Multicultural Ayacucho Perú-Barcelona.

Durant l'Assemblea General Ordinària s'ha escollit també a la nova Comissió Executiva, que es renova per un període de 4 anys. Els membres de la comissió es decideixen a l'Assemblea amb la participació de totes les entitats del Secretariat, i és posteriorment quan es decidirà quin càrrec ocupa cada membre de la comissió en la Junta.

La nova Comissió Executiva del Secretariat estarà formada per Lluïsa Erill, Pep Ribas, Sunta Sogas, Oleguer Forcades, Joan Manuel Parisi i Edurne Gallastegui. Per altra banda, continuaran com a cooptats Carme Bernet, Josep Espín i M'hamed Abdelouahed, i s'incorporaran com a nous cooptats Pau Domingo, Enric Jara i Ali Olmos.

En l'Assemblea General s'ha presentat també el Pla de Treball de l'any 2022, en què Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat, ha destacat que, "es continuaran donant els diferents serveis que ofereix el Secretariat per donar suport a les entitats i es continuarà impulsant aquelles activitats que el Secretariat dinamitza amb un nombre important d'entitats associades i vinculades".

Inclòs en el Pla de Treball de l'any 2022 també s'ha actualitzat l'activitat de les taules de coordinació i projectes. Josep Espín ha parlat de la Taula Social; Sunta Sogas de la Taula Intercultural; Quim Garreta de la Taula d'Esports; i, finalment, Pep Ribas dels projectes que fomenten l'ús social de la llengua catalana.