La Comissió de Festes de Rambla Badal, Parcerisa i Quetzal guarnirà el sostre per la Festa Major de la Bordeta

Sota el lema “La Bordeta Suma”, a la Rambla Badal s’hi celebraran tot d’activitats de l’1 al 4 de setembre que inclouran sopars, música, tallers infantils i molt més.

La Comissió de Festes de Rambla Badal, Parcerisa i Quetzal guarnira el sostre per la Festa Major de la Bordeta
La Comissió de Festes de Rambla Badal, Parcerisa i Quetzal guarnira el sostre per la Festa Major de la Bordeta

A partir de l’1 de setembre la Rambla Badal es guarnirà de Festa Major per acollir les activitats de la Festa Major de la Bordeta de la comissió de festes de Rambla Badal – Parcerisa – Quetzal. Una unió que enguany celebra 5 anys i que portarà per lema “La Bordeta Suma” per acollir les múltiples activitats que hi tindran lloc.

Albert Muñoz, membre de la comissió de festes, assegura que han “consolidat una nova comissió” i que han vingut a “remuntar tota la Festa Major de la Bordeta”. “Som quatre comissions federades formalment, que jo sempre dic que som una taula de quatre potes que s’aguanta molt millor, som una federació, la Federació de Comissions de Festes de la Bordeta”, explica l’Albert en relació amb les altres tres comissions que els acompanyaran en aquesta Festa Major, plaça Súria, plaça Fènix, i el carrer Jocs Florals.

Pel que fa a la programació a Rambla Badal, dijous 1 de setembre hi haurà les activitats unitàries del pregó i la cercavila, i a dos quarts de deu un espectacle de música, màgia i humor amb “VarieGats”. Divendres dos de setembre hi haurà ball en línia i jocs d’aigua durant el matí, mentre que a la tarda es podrà gaudir d’un taller de bombolles de sabó a dos quarts de sis, teatre infantil a dos quarts de vuit, i el correfoc amb els Diables de Sants com a acte unitari.

Ja el dissabte 3 de setembre, la jornada començarà amb una cercavila a les deu del matí, seguida del ball de gegants i bastons a les onze. A partir de dos quarts d’una “Muixeranga” actuarà a rambla Badal i posteriorment hi haurà un vermut i dinar musicals. El dissabte acabarà amb el clàssic sopar de germanor, amb reserva prèvia, a les nou del vespre, i el ball de Festa Major de dos quarts d’onze en endavant.

Finalment, diumenge 4 de setembre començarà amb la ballada de sardanes a les deu del matí i un taller de castells a les dotze. També al migdia hi haurà un vermut i dinar musicals, acompanyats de “Jurassic Band” i “Idilio”. A la tarda hi haurà ball en línia i a partir de dos quarts de vuit havaneres amb rom cremat.

A més a més, dissabte 3 de deu del matí a nou del vespre, i diumenge 4 de deu del matí a vuit del vespre hi haurà la fira de la Bordeta a la rambla Badal. Del 2 a l’11 de setembre hi haurà la clàssica fira d’atraccions també a rambla Badal, per sobre del carrer Constitució. Finalment, la Festa Major acabarà amb la tradicional “La Bordeta en Dansa”, dissabte 10 de setembre de dos quarts de sis a un quart d’onze a la plaça de Celestina Vigneaux.

Vegeu video amb l'entrevista sencera a la Comissió de Festes: