La Plaça Fènix torna a participar de la Festa Major de la Bordeta amb programació de l’1 al 4 de setembre

La plaça bordetenca participarà un any més d’aquestes festes amb activitats per a totes les edats al llarg dels quatres dies i fan una crida a sumar nous membres a la comissió.

La Comissió de Festes de la Plaça Fènix torna a participar de la Festa Major de la Bordeta amb programació de l’1 al 4 de setembre
La Comissió de Festes de la Plaça Fènix torna a participar de la Festa Major de la Bordeta amb programació de l’1 al 4 de setembre

Un any més, la plaça Fènix participarà de la Festa Major del barri de la Bordeta 2022, aportant la programació especial del seu carrer des del dijous 1 de setembre fins al diumenge 4. La plaça bordetenca aportarà activitats per a tots els públics al llarg d’aquests quatre dies amb programació de matí, tarda i nit.

Tot i que la Plaça Fènix tornaran a participar d’aquesta Festa Major, des de la comissió de festes asseguren que l’estat de la comissió no és bo. “Tenim molta il·lusió, però cada vegada és més difícil”, comenta la Paqui, que afegeix que “amb bona voluntat, any rere any estem aquí, però la comissió s’ha quedat molt petita”.

Pel que fa a la programació d’enguany, aquesta començarà el dijous 1 de setembre amb la lectura del pregó unitari a càrrec de Lluïsa Puigardeu a la placeta de Sant Medir i la posterior traca d’inici de festa i cercavila pels carrers de la Bordeta amb els Tabalers de Sants. A partir de les deu de la nit la disco mòbil tancarà la primera nit de Festa Major.

El divendres 2 de setembre començarà amb el matí d’inflables i escuma, des de les onze del matí fins a les dues del migdia. Ja cap a la tarda el grup Swing Maniacs ambientarà l’entorn de la plaça Fènix des de les sis i fins a les vuit. A les nou del vespre hi haurà el tradicional sopar de germanor, que culminarà amb la disco mòbil a les deu i el grup Marikarmen Free a partir de les onze.

Pel que fa al dissabte 3 de setembre, la plaça Fènix gaudirà de la “Gran Paella del Fènix”, una gran paellada popular que se celebrarà a les dues del migdia amb reserva prèvia. Dissabte acabarà amb una nit de ball i bingos a partir de les deu de la nit. Diumenge s’acabarà la Festa Major amb els jocs infantils i la xocolatada durant el matí, el berenar pels avis a les cinc de la tarda, i culminant amb la traca final a les nou de la nit.

Vegeu video amb l'entrevista sencera als membres de la comissió de festes: