El carrer Jocs Florals celebrarà el seu 40è aniversari de participació a la Festa Major de la Bordeta 2022

El programa de les festes portarà per portada 40 vinils amb les diferents fotografies de tots els programes de festes de la història del carrer Baix Jocs Florals.

El carrer Jocs Florals celebrarà el seu 40è aniversari de participació en la Festa Major de la Bordeta 2022
El carrer Jocs Florals celebrarà el seu 40è aniversari de participació en la Festa Major de la Bordeta 2022

El proper dimecres 31 d’agost començarà la programació de Festa Major del carrer Jocs Florals, que enguany celebrarà el seu 40è aniversari participant de la festa Major del barri de la Bordeta. Del 31 d’agost al 4 de setembre tindrà lloc la programació d’aquest carrer, que es pot trobar en el seu programa que enguany porta un disseny de caire històric.

Per celebrar aquests 40 anys, la comissió de festes del carrer Baix Jocs Florals ha fet una portada en què hi apareixen totes les portades dels programes que s’han fet fins ara. “Hem fet una portada on hi hem enganxat 40 vinils de les diferents fotografies del programa de festes”, explica una de les membres de la comissió.

Pel que fa a la programació, aquesta començarà el dimecres 31, un dia abans de l’inici de la Festa Major bordetenca amb la lectura del pregó. A les set de la tarda donaran inici a les festes del carrer Jocs Florals amb un pregó particular per commemorar el 40è aniversari, i amb el mateix objectiu hi haurà un espectacle a dos quarts d’onze de la nit, a càrrec de la companyia “La imparable de Sants”.

A partir del dijous 1 de setembre hi haurà activitats per a totes les edats, des de quarts de dotze del matí en què es gaudirà de jocs infantils, fins al berenar dels avis a les cinc de la tarda, i la cercavila per tot el barri a les vuit del vespre. El dia culminarà a dos quarts d’onze amb un altre espectacle musical.

El divendres 2 de setembre començarà amb una festa Holi a les dotze del migdia, i ja a dos quarts de sis s’hi celebrarà la tradicional xocolatada. La nit acabarà amb el correfoc a càrrec dels Diables de Sants, com a acte unitari de tot el barri de la Bordeta. L’endemà, dissabte 3 de setembre, hi haurà un scape room familiar al matí i al migdia els veïns bordetencs podran gaudir d’una fideuà popular sota reserva prèvia. Ja al capvespre, hi haurà el sopar de germanor celebrant el 40è aniversari que culminarà amb l’espectacle musical.

La Festa Major de la Bordeta al carrer Baix Jocs Florals acabarà diumenge 4 de setembre amb un matí infantil de jugar plegats i amb el vermut per a socis a la una del migdia. Finalment, a les set de la tarda es podrà gaudir de les havaneres de la companya Mitjanit, acompanyades de rom cremat.

Vegeu video amb l'entrevista sencera als membres de la comissió de festes: