Punt i final a la Festa Major de Sants 2022 després de vuit dies d’actes arreu del barri amb el Piromusical al Parc de l’Espanya Industrial

El veïnat ha pogut gaudir des de les grades de davant del llac del Parc de l’Espanya Industrial d’un espectacle de música i colors que ha il·luminat el cel santsenc durant prop de 10 minuts.

El Piromusical al Parc de l’Espanya Industrial posa punt final a la Festa Major de Sants 2022. Després de vuit dies de festa, al llarg dels quals els carrers han celebrat més de 400 actes diferents, i s’ha col·laborat per enfortir el teixit veïnal, s’acaba la Festa Major i ho ha fet en l’escenari de les activitats unitàries.

A partir de les deu de la nit s’ha pogut gaudir, des de les grades de davant del llac del Parc de l’Espanya Industrial, d’un espectacle de música i colors que ha il·luminat el cel santsenc durant prop de 10 minuts. Un castell de focs organitzat per la Federació de la Festa Major de Sants, el Districte de Sants-Montjuïc, els Diables de Sants i Sants 3 Ràdio, que enguany ha portat una forta presència de la música en català. A més a més, enguany s’ha vinculat amb la celebració del 125è aniversari de l’annexió del poble de Sants a la ciutat de Barcelona.

Com ja és habitual, s’ha celebrat aquest piromusical fora de la programació de festes dels 11 carrers, per tal que aquests hagin pogut treballar en el desmuntatge dels decorats al llarg del diumenge i, cap al vespre, hagin pogut gaudir de l’espectacle visual i sonor, que ha anat a càrrec de Pirotècnia Estalella.