Comença el cicle de Cinema a la Fresca a les Cotxeres de Sants amb mig miler de persones veient "Chavalas"

Tots els dijous de juliol a les 22 h el veïnat podrà gaudir de cinema a l’aire lliure de forma gratuïta al Passatge de Fructuós Gelabert, just davant el centre cívic.

Com cada estiu el centre cívic de les Cotxeres de Sants torna a organitza el cicle de Cinema a la Fresca, que ha començat amb el film “Chavalas”. El veïnat podrà gaudir d’una pel·lícula a l’aire lliure al passatge Fructuós Gelabert cada dijous del mes de juliol a les deu del vespre de forma gratuïta.

El cinema a la fresca és ja tot un clàssic de la programació d’estiu del centre cívic santsenc, que ha arribat a acollir fins a cinc-centes persones en aquesta activitat. Se celebrarà amb total normalitat, ja que es fa a l’aire lliure, i tothom qui hi vulgui assistir només cal que s’hi acosti, agafi una cadira i s’hi assegui per veure la pel·lícula.

Des de Cotxeres busquen que aquesta activitat sigui per a tots els públics i per això escullen sempre pel·lícules de diferents àmbits i que puguin agradar a tothom. En la selecció de pel·lícules també s’hi afegeix el fet d’incloure’n alguna en català i de producció local, alhora que s'intenta que tinguin subtítols per fer-ho inclusiu a les persones amb problemes auditius. 

El cicle va començar ahir dijous 7 de juliol i ho va fer amb una pel·lícula doblada al català i dirigida per Carol Rodríguez, el film “Chavalas”. L’estrena del cinema a la fresca ha estat tot un èxit, acollint unes cinc-centes persones al Passatge Fructuós Gelabert, per gaudir d’aquesta pel·lícula que enfronta quatre amigues al seu passat adolescent en retrobar-se al barri on van créixer.

El proper dijous 14, el veïnat dels nostres barris podrà visionar el film “El buen patrón”, dirigit per Fernando León de Aranoa. Aquesta pel·lícula que es projectarà en castellà i amb subtítols, ens parlarà de la història de Julio Blanco, un empresari espanyol que haurà de rebre la visita d’una comissió que decidirà si obté un premi a l’excel·lència empresarial, en un dia en què tot semblarà girar-se-li en contra. Al llarg del film el protagonista anirà esquivant els problemes i les conseqüències que aquest provoqui per poder donar la millor imatge possible de la seva empresa.

El cicle de cinema a la fresca de les Cotxeres de Sants continuarà el dijous 21 de juliol, amb una pel·lícula per als més menuts. “Ron dona error” és un llargmetratge animat dirigit per Sarah Smith i Jean-PhilippeVine que es projectarà al barri santsenc en català. Durant aquesta pel·lícula d’animació, “un nen i el seu robot descobriran el meravellós caos que suposa una veritable amistat”.

Finalment, el cicle de cinema a la fresca acabarà l’últim dijous de juliol, el dia 28, amb la projecció en castellà i subtitulada del film de Ridley ScottEl último duelo”. Aquesta pel·lícula ambientada en la França de 1936 ens mostrarà l’enfrontament entre el cavaller Jean de Carrouges i l’escuder Jacques Legris, que es veuran les cares en un duel a mort per decidir qui és el posseïdor de la veritat.