El carrer Creu Coberta s’omple de música i dansa amb la segona Fira de les Arts Escèniques

La calor ha estat protagonista en aquesta mostra organitzada per l'Associació de Comerciants de Creu Coberta i que busca difondre el comerç de proximitat i els espectacles de música i dansa del barri d’Hostafrancs.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la segona Fira de les Arts Escèniques a Creu Coberta, amb l’objectiu de difondre el comerç de proximitat, i els espectacles de música i dansa del barri d’Hostafrancs. En una nova mostra de comerç protagonitzada per la calor, dissabte i diumenge els escenaris de Sant Roc i Llobet han comptat amb tot un seguit d’actuacions des de les onze del matí fins a les vuit del vespre.

En aquesta Fira de les Arts Escèniques, organitzada per l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, hi ha participat diverses agrupacions musicals i de dansa dels nostres barris, com són l’Escola de Música Jam Session, la Fàbrica de Somnis, o el grup de country de Magòria, entre molts d’altres.

Lluis Llanas, president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, ha explicat que estan molt contents, per poder fer aquesta dinamització comercial, però també per donar-se a conèixer a gent d’altres barris que no sol passar per Creu Coberta i que pugui passar-hi i veure l’oferta comercial i lúdica del barri.  

En aquesta Fira de les Arts Escèniques hi ha hagut sobre 160 parades de diferents comerços i entitats, de les quals 89 són de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, i els altres són d’altres punts de Barcelona. Lluís Llanas ha assegurat que aprofiten la Fira per “donar sortida a diferents entitats del barri que venen a actuar”.

El regidor del Districte de Sants Montjuïc, Marc Serra, ha participat de l’acte inaugural de la fira comentant la importància del comerç i la cultura: “Cultura i comerç són dos eixos que cal posar en relació, i fires com la d’avui ens ho permeten. Perquè el comerç també és cultura, al comerç no s’hi va només a comprar. L’experiència de comprar és també una experiència cultural. Per tant, avui és un dia per dir que cultura és comerç”.