Judit Crehuet guanya el concurs de cartells de la Festa Major de la Marina 2022

El pati de la Sala Pepita Casanellas va ser l'escenari de la presentació del cartell de les festes marineres, que ompliran el barri d'activitats del 22 al 26 de juny.

Ahir al vespre es va presentar el cartell de la Festa Major de la Marina 2022 al pati de la Sala Pepita Casanellas. La festa major tindrà lloc del 22 al 26 de juny i començarà amb el tradicional pregó, seguit de les activitats més conegudes ja entre els mariners i les marineres, com la Mostra d’Entitats, l’Arribada de la Flama del Canigó, la Matinal Esportiva per a gent gran, la Festa Major jove i infantil, el Concurs de paelles i tota mena de concerts i espectacles.

El cartell d’enguany ha sortit del desè concurs de cartells de la Festa Major de la Marina i la guanyadora ha estat Judit Crehuet, qui s’ha inspirat en un element típicament mariner, un peix. “De dins seu en surten diferents elements del barri i de la Festa Major de La Marina. És una forma per representar que el barri per dins està ple de vida”, explica l’artista creadora del cartell de les festes d’enguany.

La il·lustradora gironina, i col·laboradora a la revista “el jueves”, ha explicat que va venir a Barcelona per a estudiar, però que s’hi ha quedat perquè s’ha enamorat de la ciutat i que li fa “molta il·lusió saber que puc formar part d’aquestes festes i saber que podré veure el meu art decorant els carrers de Barcelona”.

Rosalia Fernández, presidenta de la Unió d’Entitats de la Marina, ha participat de l’acte i ha aprofitat per presentar el programa i animar a tothom a participar de les festes. “No us podeu perdre el programa, heu de veure cadascuna de les activitats, que estan fetes pensant en veïns i veïnes, en famílies que viuen al bari i que volem que estiguin alegres. Aquest barri està ple de vida, així que demostrem un cop més que les festes de la Marina seran un èxit”.

Finalment, Marc Serra, regidor del Districte de Sants Montjuïc, ha tancat la presentació del cartell demanant que “convertim aquestes festes majors en un gran aparador cap a tots aquells veïns i veïnes que ens vindran a visitar”. “Alguns que ho faran des d’altres llocs de la ciutat, perquè La Marina cada vegada està més de moda, i també per tots aquells nous veïns i veïnes que tenim al barri de la Marina”, ha afegit el regidor. “No se m’acudeix millor forma de donar-los la benvinguda que a través de les festes majors”, tancava Marc Serra.