El carrer Vallespir de Sants torna a omplir el carrer de botigues i activitats amb la Mostra de Comerç

A la Mostra de Comerç de Vallespir es podrà gaudir de tallers, actuacions, activitats itinerants, atraccions i jocs, organitzades per l'Eix Comercial Sants - Les Corts.

Aquest dissabte 11 de juny el carrer Vallespir s’omplirà de vida gràcies a la Mostra de Comerç
Aquest dissabte 11 de juny el carrer Vallespir s’omplirà de vida gràcies a la Mostra de Comerç

Aquest dissabte 11 de juny se celebrarà la Mostra de Comerç del carrer Vallespir sota el títol “Viatge pels Comerços de l’Eix”. La jornada comptarà amb multitud d’activitats i tallers per a tots els gustos i edats que ompliran la via pública de vida i de gent, en aquesta mostra organitzada per l’Eix Comercial de Sants – Les Corts.

La Mostra de Comerç començarà a les deu el matí i s’allargarà fins a les vuit del vespre, quan s’hi farà el comiat a l’espai del Teatre Itinerant Iluya. La fira ocuparà el carrer Vallespir des de l’altura del carrer Novell fins al carrer Valladolid.

Les activitats que es duran a terme al llarg de la jornada seran moltes i variades, entre les quals podrem trobar, en l’àmbit dels tallers, un d’origami, un altre de slime i un de galetes. També hi haurà un àmbit de dansa en què hi haurà zumba, country, salsa i línia, i pel que fa al teatre a les sis de la tarda es podrà gaudir de l’obra “The Far West”.

Entre les onze i les dotze del matí, de dos quarts de sis a dos quarts de set de la tarda els més menuts podran participar d’una activitat en què hauran de buscar ous en una piscina de boles amb regals a dins. També durant aquesta estona els pares i mares de la mainada podran fer girar el “BomboEix” per tal de rebre un val de compra a bescanviar en el comerç que els surti.

La presidenta de l’Eix Comercial Sants – Les Corts, Reyes de la Corte, explica que han intentat fer-ne una mostra on hi pugui participar gent de totes les edats i enfocar-la a la família. La presidenta de l’Eix també ha fet referència a la importància de celebrar aquesta fira: “És important per les dues bandes, tant pel comerç com pel veïnat, per poder tornar a veure les cares i participar d’activitats en comú, que sempre és positiu”.

Reyes de la Corte també ha parlat de l’entorn de l’eix, “nosaltres com a eix comercial ens podem sentir molt orgullosos del nostre entorn, dels nostres consumidors i dels nostres veïns, perquè realment sempre són uns actius importantíssims”. Reyes ha afegit que “els eixos comercials som els autèntics dinamitzadors de la vida de barri” i que “el comerç de proximitat és una persiana oberta cada dia al servei del veí”.  

Podeu consultar el programa complet de la mostra de comerç aquí

Aquest dissabte 11 de juny el carrer Vallespir s’omplirà de vida gràcies a la Mostra de Comerç
Aquest dissabte 11 de juny el carrer Vallespir s’omplirà de vida gràcies a la Mostra de Comerç