Actuacions en directe, botigues al carrer, i una multitud d’activitats omplen de vida el carrer de Sants durant la Mostra de Comerç

Dissabte es va celebrar la mostra de comerç de primavera de Sants Establiments Units: “Sants en temps de flors”

Dissabte es va celebrar la mostra de comerç de primavera de Sants Establiments Units, “Sants en temps de flors”. L’activitat estava programada pel dia de Sant Jordi, però les previsions de pluja en aquella data van obligar les entitats a ajornar-ne la data. Actuacions en directe,botigues al carrer i un munt d’activitats van omplir de vida els 1500 metres que ocupava aquesta Mostra de Comerç al Carrer de Sants.

Les actuacions s’han dividit en dos escenaris principals, en els quals al llarg del dia hi han passat múltiples artistes i entitats. Per una banda, hi ha hagut l’Escenari Cotxeres, en el que hi ha actuat Free Style Dance Center, s’hi ha fet l’entrega de premis CNL i també l’acte institucional. Durant la tarda han estat la Metal Academy, The Sants i Diesi qui han omplert aquest escenari.

Per altra banda, a l’Escenari Arizala hi ha hagut actuacions durant tot el dia. Des del Diesi Combo a tres quarts d’onze del matí, fins a Mi Calle a les sis de la tarda. Al llarg de la resta del dia també han actuat en aquest escenari Chino Vikingo, The Sants Picantillo Nick, SYD, i Brainache.

La jornada, però, també ha estat plena d’activitats per a tots els públics que s’han fet durant tot el dia, entre les quals destaquen la Cercavila Banda i Majorets del Triangle de Sants, el conta contes amb Tantàgora, o el taller Bautype, un joc artístic i creatiu. Per altre costat, hi ha hagut activitats que s’han mantingut durant tot el dia al carrer de Sants, que han estat el Teatret de Titelles, una Exposició Fotogràfica o jocs medievals i un taller de circ, entre molts d’altres.

Lucia Reina, sots presidenta de projectes de Sants Establiments Units, ha assegurat que tenien por de com aniria aquesta fira després de la pandèmia i de com respondria la gent, però que estan “molt contents”. “El comerç ha sortit al carrer, els artesans del barri de Sants han sortit al carrer, i els veïns estan gaudint d’una jornada festiva de comerç de proximitat”, explicava.

També Joan Galimany, vicepresident de Sants Establiments Units ha volgut agrair a tothom la feina feta per fer possible aquesta mostra de comerç. “Vull corroborar una cosa molt important, que és la feina feta per tota la gent que treballa per Sants Establiments Units, perquè s’ho treballen molt”, apuntava Galimany.