Els comerços del carrer Galileu sortiran al carrer aquest dissabte amb un munt d'activitats

El lema de la Mostra de Comerç d’enguany és “Viatge amb l’eix” i el veïnat podrà gaudir de tallers, concursos, jocs i conta-contes per als més menuts

Mostra de Comerç al carrer Galileu el proper 7 de maig
Mostra de Comerç al carrer Galileu el proper 7 de maig

Aquest dissabte 7 de maig tindrà lloc la Mostra de Comerç del carrer Galileu, una oportunitat perquè botigues i establiments d’aquest carrer es puguin fer veure i fomentar així també la vida al barri. El lema d’enguany és “Viatge amb l’eix” i es recuperarà la normalitat, pel que no seran obligatòries mascaretes ni distàncies.

La Mostra de Comerç començarà a les deu del matí de dissabte amb l’acte de benvinguda i s’allargarà fins a les vuit del vespre. Durant tota la jornada hi tindran lloc tallers, concursos i jocs, i també es podrà gaudir d’una activitat de conta-contes per als més menuts. “Serà un dia de moltes sorpreses i molta participació dels associats i moltes activitats enfocades a tots els públics que vinguin a veure’ns”, explica Reyes de la Corte, presidenta de l’Eix Comercial Sants les Corts.

L’objectiu d’aquesta jornada és el de poder visibilitzar tots els comerços del barri i fer-ho en una jornada festiva on els establiments del carrer Galileu es puguin donar a conèixer. “Buscar dies en concret perquè tot sigui festa, tot sigui somriures i tot sigui alegria sempre és positiu per tots. Els eixos comercials de tota Barcelona i les associacions de comerç som els autèntics dinamitzadors de tot el que passa al barri”, afegeix Reyes de la Corte.

Aquest mes de maig l’Eix Comercial de Sants les Corts té un calendari ple d’activitats. El proper 9 de maig se celebrarà el Dia Europeu del Comerç de Proximitat, i el següent dia 12 han organitzat una campanya de recol·lecta amb les guardioles de l’Associació Contra el Càncer de Barcelona.

La següent Mostra al Comerç de l’Eix tindrà lloc el dia 11 de juny al carrer Vallespir, i des de l’entitat treballen perquè aquestes mostres serveixin per donar veu als comerços locals. “Els comerços són els nostres clients, és el nostre teixit comercial i és el que ens dona visibilitat, la nostra meta aquest any és que es visibilitzi molt més l’eix i els nostres comerços, i el que volem és el que el barri estigui viu, que hi hagi gent i hi hagi carrer”, apunta Ester Estany, cap de comunicació de l’Eix Comercial Sants les Corts.

Mostra de Comerç al carrer Galileu el proper 7 de maig
Mostra de Comerç al carrer Galileu el proper 7 de maig