La Festa Major de Font de la Guatlla ja té cartell i pregoner, el periodista Joan Lluís Garcia

El cartell de les festes, que se celebraran de l’11 al 23 de juny, ha sortit d’un concurs entre l'alumnat de l’institut guatllenc XXV Olimpíada.

La Festa Major de Font de la Guatlla ja té cartell
La Festa Major de Font de la Guatlla ja té cartell

Des del dia 11 i fins al 23 del proper mes de juny tindrà lloc la Festa Major del barri de Font de la Guatlla. Per primera vegada el cartell ha sortit d’un concurs, entre els alumnes de l’Institut XXV Olimpíada, i ja és públic. El programa de festes es farà públic en els següents dies tot i que ja en sabem algunes de les activitats que es desenvoluparan.

Les festes començaran el dissabte 11 de juny amb la diada infantil, que s’allargarà tot el primer cap de setmana de Festa Major. “El dia 11 es dedica a llits elàstics i jocs per nens, i hi col·labora també l’Espai Turons. Diumenge al matí fem també la festa de l’espuma que això als nens els encanta”, explica Julià Carrasco, de la comissió organitzadora de la FM de Font de la Guatlla.

Es preveu que pugui ser una Festa Major amb normalitat, després de dos anys de pandèmia, tot i respectar les mesures que siguin necessàries. Així, es recuperaran activitats que fa dos anys que no es feien, com és el sopar de germanor. “Volem que les famílies del barri estiguin plegades en una taula, amb els seus amics i familiars, i és per això que aquest any tenim molta il·lusió en fer aquest sopar de germanor”, diu en Julià, qui ens avança que per fer-ho aquest any han contractat l’Orquestra Montecarlo.

El pregoner d’enguany serà Joan Lluís Garcia, periodista i subdirector del programa El món a Rac1, i el pregó es farà el divendres 17 de juny a dos quarts de set de la tarda. Com a cloenda de la Festa Major hi haurà una botifarrada familiar que es farà el diumenge 19, a més a més de les tradicionals havaneres a Font de la Guatlla, amb el clàssic cremat que les acompanya.

 Aquesta serà una Festa Major molt esperada pels veïns i veïnes del barri de Font de la Guatlla, que podran retrobar-se en aquestes festes dos anys després. “Per nosaltres és molt important, entenem que és un barri petit, però molt familiar, però és una oportunitat perquè els veïns es retrobin i puguem recordar una mica les festes majors tradicionals”, assegura Julià Carrasco.

La Festa Major de Font de la Guatlla ja té cartell
La Festa Major de Font de la Guatlla ja té cartell
La Festa Major de Font de la Guatlla ja té cartell