La Societat Esportiva Mercat Nou Magòria celebra el seu 75è aniversari

L’entitat esportiva santsenca ha celebrat un acte a la sala de plens del Districte presentant la nova equipació, escut i himne del club amb motiu del seu aniversari

La Societat Esportiva Mercat Nou Magòria ha celebrat l’acte institucional del 75è aniversari del club el passat divendres 25 de març a les set de la tarda a la sala de plens del Districte de Sants-Montjuïc.  

Un acte que va presentar el president del club, Jordi Suñé, qui va comentar que “era un dia molt especial, avui l’objectiu és fer un camí per la història del club i el que representa, volem retre homenatge a les persones que ens han ajudat a arribar fins aquí i també hi haurà alguna sorpresa”.

Seguidament, la presidenta del Districte de Sants-Montjuïc, Neus Munté, va comentar que l’aniversari és “una molt bona notícia perquè amb la vostra activitat i la vostra trajectòria heu estat contribuint a difondre els valors de l’esport, de la solidaritat, de l’amistat... formant nois i noies arrelant-los als barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta”.

Durant l’acte es van presentar diferents vídeos que il·lustraven el que han significat aquests 75 anys d’història: futbolamistat, competició i barri. El president va comentar que el destí “ha volgut que celebréssim avui l’aniversari, i és que entre el 19 de març del 1947 i principis d’abril es va fundar el nostre club”.

Aquesta explicació va servir per introduir un vídeo-homenatge amb resums, opinions, anècdotes i desitjos amb persones que han marcat una època en l’entitat. Rossend Abella, representant territorial de la Federació Catalana de Futbol, també va assistir i va dir que “són molts anys de treball, esforços i sacrificis... esteu fent futbol i esteu fent barri, donant cabuda a totes aquelles persones que volen jugar a futbol i l’any 1992 vau crear el primer equip de futbol femení al barri de Sants”.

La presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, Lluïsa Erill, també va definir com és la Societat Esportiva Mercat Nou Magòria com “més que futbol perquè des del primer moment va formar part del Secretariat, cap a la dècada dels 70 col·laborava amb totes les activitats esportives de la Festa Major de la Bordeta

En aquest acte del 75è aniversari també va haver ocasió de presentar la nova equipació de l’aniversari on apareixen algunes frases de l’himne i on també hi ha un petit homenatge al camp de Magòria i el Mercat de Sants, dos dels punts de referència del club.

El regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, explicava que la història del Mercat Nou Magòria és una història de diàspora i va aprofitar per explicar que “hem fet molta feina amb el camp de Magòria, l’actual govern va comprar els terrenys de Magòria, tot seguit vam fer un concurs per decidir una idea de projecte i poder ubicar no només el camp de futbol onze, sinó que també un camp de futbol 7, un poliesportiu, pistes de petanca i un equipament sanitari... Ara mateix ens trobem treballant algunes propostes de millora d’aquest projecte”.

Per últim, es va presentar el nou himne de la Societat Esportiva Mercat Nou Magòria compost pel cantant santsnec Gonçal.