El barri de Sants segueix amb els homenatges a la Núria Feliu reversionant-la a ritme de jazz

La neboda de la cantactriu, Mireia Feliu, va versionar cançons de la seva tieta en format jazz que van agradar molt a tot el públic que va apropar-se al teatre del Centre Catòlic de Sants

El concert homenatge a Núria Feliu ha omplert el Centre Catòlic de Sants aquest passat dissabte. Un concert a càrrec de la neboda de la cantactriu, Mireia Feliu, qui va oferir una versió molt personal al repertori de Núria Feliu.  

Les cançons de la cantactriu santsenca Núria Feliu han fet vibrar de nou al veïnat en el concert “Mireia Canta a Feliu” emmarcat dins del Festival Barnasants que va servir com a homenatge a Núria Feliu. La seva neboda, Mireia Feliu, va cantar cançons del repertori de la Núria Feliu en format jazz que van encantar a tot el públic.

Mireia Feliu va explicar que “les cançons de la meva tieta han format part de la meva família, de tots els moments, del meu ADN musical, des de petita he cantat les seves cançons, anava els concerts, posàvem els seus discs... i va haver-hi un moment que em va venir molt de gust cantar les seves cançons”.

Pel que fa a la tria de cançons, la neboda de la santsenca comentava haver estat una tasca “difícil i segur que un altre dia afegirem més, la Núria ha gravat una cinquantena de discos i té moltes cançons de molts gèneres. Buscàvem que tingués una unitat” comentava Mireia Feliu.

La presentació de l’actuació va anar a càrrec del santsenc, Òscar Dalmau, qui va aprofitar per explicar com va arribar a conèixer a l’estimada Núria Feliu, “jo arribo a la Núria a través d’una altra neboda, l’Eulàlia, que la vaig conèixer al batxillerat. Ella em va passar el telèfon de la tieta i vaig trucar-li per confessar-li que sóc molt fan i per agrair la feinada feta per la normalització del català a través de les seves cançons” comentava Dalmau.

Òscar Dalmau va anar barrejant anècdotes i la història de com va conèixer a Núria Feliu amb cançons d’ella que duraven uns vint segons. I ja al final de l’actuació, Albert Feliu, va voler dedicar unes paraules d’agraïment a tots els assistents i organització.

Els actes per celebrar l’aniversari de Núria Feliu i homenatjar-la tot just acaben de començar i la família “estem molt contents que sigui des de la gent del barri, els seus veïns, la gent que se l’estima... no vol dir que no pensi que la Núria es mereixi una cosa més gran a nivell de Catalunya” finalitzava la cantant.