La Coral Sant Medir omple el Palau de la Música Catalana per celebrar el seu 65è aniversari

Unes 1.400 persones han assistit a aquest emotiu concert que ha posat punt i final a la celebració de l’aniversari de la coral del barri de la Bordeta

La Coral Sant  Medir ha omplert el Palau de la Música Catalana aquest passat diumenge en el seu concert de celebració del 65è aniversari. Un concert que suposa un somni fet realitat per tots els cantaires que formen part d’aquesta coral bordetenca.

Una oportunitat per tot el veïnat de poder gaudir de la coral en un espai tan emblemàtic com el Palau de la Música, “hem rebut una molt bona resposta per part del veïnat, al Palau de la Música caben 1.900 persones, però vam bloquejar butaques on la visibilitat no és bona i també espais reservats pels cantaires. En total han vingut gairebé 1.300 persones de públic més cantaires que són uns 130” explicava Ramon Beltran, director de la Coral Sant Medir.

El director de la Coral Sant Medir feia valoració d’aquest concert tan especial: “encara estem en un núvol, per a un cantaire cantar al Palau de la Música és un somni fet realitat. Sempre hi ha coses a millorar i sempre passen coses, però en general crec que tothom va gaudir, tant el públic com els cantaires”.

Pel que fa al fet de celebrar l’aniversari, per Beltran el més important “era superar la pandèmia i el 65 al final ha sigut trobar una excusa, tot va començar amb la bogeria del concert del Grec de l’any passat que ens va donar l’energia i ens va dir que la Coral Sant Medir no té límits”.

La resposta del veïnat i de les entitats ha estat una peça clau per portar la coral al Palau de la Música, “això és un projecte econòmic quasi impensable per una entitat i per això volem agrair al barri. Hem fet molt esforç per trobar patrocinadors i hem fet un esforç perquè la gent no hagués de pagar una entrada molt elevada” acabava Ramon Beltran.