Les obres del nou parc de Can Batlló deixen al descobert restes arqueològiques

El Servei d’Arqueologia de l'Ajuntament ja està treballant entre el bloc 9 i 12 on s'ha fet la descoberta, que ha obligat aturar els treballs d'aquesta zona del parc

Les obres del parc de Can Batlló descobreixen restes arqueològiques
Les obres del parc de Can Batlló descobreixen restes arqueològiques

Les obres del parc de Can Batlló del barri de la Bordeta han deixat al descobert unes restes arqueològiques que han obligat a aturar els treballs a l’espai que es troba entre el bloc 9 i el bloc 12 del recinte.

Encara no se saben els detalls d’aquestes restes arqueològiques, però el servei d’arqueologia ja s’ha posat en  marxa i ja estan treballant sobre el terreny per poder esbrinar de què es tracta.

Tal com ha avançat la gerent del Districte de Sants-Montjuïc, Aida Guillén, “hi ha hagut unes torbades arqueològiques els detalls de les quals farem públics quan hagin acabat la valoració i els treballs del servei d’arqueologia”.

En aquest sentit, encara no se sap quin tipus de troballes són i cal “ser una mica curosos amb la informació perquè encara estan treballant” considerava la gerent del Districte de Sants-Montjuïc. Tampoc se sap quant de temps podran trigar ni què més es podran trobar, “és una zona molt oberta i qualsevol veí ho pot veure i poden veure el servei d’arqueologia treballant” afegia Aida Guillén.

Tot i així les obres del parc de Can Batlló no s’aturen, “és un àmbit d’actuació molt ampli i encara hi ha molts altres àmbits el parc on s’ha de seguir treballant i en tot cas, quan el servei d’arqueologia acabi la seva feina us podrem explicar allò que han trobat” finalitzava Guillén.

Les obres del parc de Can Batlló descobreixen restes arqueològiques