La Festa de Sant Medir torna a endolcir el barri i el veïnat omple de nou els carrers de la Bordeta

La tradicional cercavila amb les diferents colles ha omplert els carrers del barri de caramels, cavalls i carruatges, tampoc hi ha faltat la tradicional missa amb la imposició de llaçades

La dolça Festa de Sant Medir ha tornat al barri de la Bordeta amb la tradicional cercavila pels carrers del barri, ni la pluja va poder aturar el seguici encapçalat per la Colla de la Parròquia de Sant Medir i la Guàrdia Urbana Muntada.

Les colles van recórrer els carrers de la Bordeta i de Sants amb cavalls, carruatges i camions i van llençar milers de caramels a les famílies que esperaven impacients amb bosses i paraigües.

Coincidint amb el repic de campanes, a les dotze del migdia les banderes de les colles van anar entrant a la Parròquia de Sant Medir on es va dur a terme la celebració de la missa en honor a Sant Medir.

Una vegada celebrada l’eucaristia, Eva Fernàndez, presidenta de la Colla de Sant Medir, va valorar tornar a sortir al carrer després del'aturada obligada per la pandèmia. “Avui mentre anàvem pels carrers m’ha vingut al cap una paraula, amistat, ens hem retrobat tots i moltes colles han fet el que ha pogut aquest any per sortir, però ho hem agafat tot en positiu. Estar aquí tots ho resumiria amb la paraula amistat i amb la paraula força” deia la presidenta de la colla bordetenca.

Després de la celebració de la missa va tenir lloc la benedicció i imposició de les llaçades a les colles assistents. La missa també va comptar amb la col·laboració de la Coral Sant Medir la qual va interpretar els Goigs a Sant Medir entre d'altres peces.