Els joves del Poble-sec s’organitzen de cara a la festa major jove del barri

La segona trobada de la Comissió de la festa major jove del Poble-sec ha tingut lloc al pati de la biblioteca Francesc Boix i els ha servit per parlat sobre la infraestructura que necessitaran i organitzar-se per comissions de treball

Els joves del Poble-sec s’organitzen de cara a la festa major jove del barri
Els joves del Poble-sec s’organitzen de cara a la festa major jove del barri

Els joves del Poble-sec s’han tornat a reunir per segona vegada per organitzar la festa major jove del barri, que tindrà lloc el proper juliol, el passat dijous 3 de febrer. Els nois i noies es trobaran setmanalment per a poder quadrar totes les activitats a temps.

“La veritat és que sembla que quedi molt per festa major, que és al juliol, però no queda tant, perquè s’han d’organitzar moltes coses i perquè hem de quadrar els tempos de la comissió de festa major jove amb els tempos de la comissió gran de barri on es troben tota la resta d’entitats”, comentava Esther Repullo, tècnica del Pla Comunitari.

Durant les dues primeres trobades que han tingut lloc s’ha explicat als joves tot el que implica organitzar un esdeveniment com aquest i s’han començat a parlar els primers temes, com la infraestructura i el com s’organitzaran: “ens organitzarem per comissions de treball, així cada jove podrà estar on s’hi senti més còmode. Hi haurà una comissió esportiva, una d’actuacions, una de protocol de punt lila, una altra de comunicació...”, explicava l’Esther.

Un aspecte important per a poder tirar endavant el projecte és el suport que es dona des de l’administració. L’organitzadora el posava en valor, assegurant “que els estan ajudant molt”. Respecte al recolzament que tenen, comentava el següent: “Aquí al barri tenim una mancança important d’equipament juvenil; per tant sí que notem molt que, l’any passat també, districte i ajuntament estan apostant molt per a aquesta festa major jove i hi ha una implicació molt gran per part de tots els professionals que treballen amb joves”.

L’espai on tindrà lloc la festa major jove serà la plaça de Margarida Xirgu, i en els propers mesos anirem coneixent les diferents activitats i iniciatives que els joves proposaran per a la festa major, que tindrà lloc del 16 al 25 de juliol.

Els joves del Poble-sec s’organitzen de cara a la festa major jove del barri