Stop Tanatori inicia una nova campanya de crowdfunding

La plataforma veïnal necessita recollir 4.500 euros per presentar un nou recurs davant el TSJC per impugnar la concessió de la llicència d’obres del tanatori

Stop Tanatori inicia una nova campanya de crowdfunding
Stop Tanatori inicia una nova campanya de crowdfunding

La plataforma veïnal Stop Tanatori ha iniciat una nova campanya de crowdfundind per poder presentar un nou recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per impugnar la concessió de la llicència d’obres per construir el tanatori.

El passat 15 de desembre de 2021 l’Ajuntament de Barcelona va atorgar la llicència d’obres per la construcció d’aquest nou tanatori a l’antiga nau dels germans Climent que es troba al carrer Comptes de Bell-lloc.

El veïnat que conforma la plataforma ha decidit anar un pas més enllà i seguir els consells de l’equip d’advocats que els assessora, presentant un nou recurs per tal d’impugnar aquesta concessió. Un recurs que té un cost econòmic de 4.5000 euros i és per aquest motiu que han iniciat una nova campanya de recaptació de diners.

Les aportacions són de caràcter solidari i completament lliure i es poder fer a través de la plataforma de crowdfunding solidari kukumiku, o bé, també es poden fer en efectiu al carrer Vallespir número 43 durant la franja de matí.

Aquesta campanya s’ha iniciat fa tan sols uns dies i ja s’han recaptat el 62% dels diners que s’havien marcat com a objectiu, en total ja hi ha recaptats 2.775 euros. Des de la plataforma estan molt contents i envien “un agraïment a totes les persones que han participat i que ens donen mostres de suport des del principi, ben aviat podrem presentar la demanda formal” explicava Txema Martínez, membre de la Plataforma Stop Tanatori.

Pel que fa a la data límit, Txema comentava que “s’han d’atendre els pagaments i tenim fins al proper 15 de març per poder acabar de recollir aquesta xifra, però tenim la confiança que en breu podrem aconseguir la quantitat necessària”.