Four From Five actuarà en el proper Vermut Musical Atlàntida

El grup va aparèixer a finals del 2019 i presenten una proposta musical que es vol apropar al so del Grunge i del Rock alternatiu dels anys 90

Four From Five actuarà en el proper Vermut Musical Atlàntida
Four From Five actuarà en el proper Vermut Musical Atlàntida

El grup de rock Four From Five actuarà aquest proper 22 de gener al tercer Vermut Musical Atlàntida organitzat per l’Orfeó Atlàntida. Four From Five va néixer l’any 2019 i busca apropar-se al so del Grunge i del Rock alternatiu dels anys 90. Angelina Aleksyan, bateria, i Aitor Iñiguez, veu i guitarra i veí d’Hostafrancs ens expliquen què esperen d’aquesta actuació.

Pregunta: Com va sorgir la idea de crear aquest grup?

Resposta: Nosaltres quatre treballàvem al mateix lloc, al restaurant “Cinco Jotas” i d’allà va sortir el nom que vol dir quatre de cinc. La veritat és que va començar de manera molt espontània, vam fer un parell d’assajos tocant covers de rock classe i després, l’Aitor va començar a compondre temes propis i els vam començar a tocar.

P: Us vau formar en un any molt complicat, com ha sigut la vostra trajectòria?

R: Ha estat complicat, vam néixer el 2019 i l’any 2020 vam decidir agafar un local propi, vam començar a invertir en equip, i després de desconfinar-nos vam decidir fer el projecte més serio. A nosaltres la creació del grup ens va servir com una via d’escapament. El març de 2021 vam gravar un parell de temes.

P: Com us definiríeu com a grup?

R: El que intentem fer és una barreja de rock, grunge i soroll. El que fem és molt senzill, els quatre tenim moltes limitacions a nivell musical, no tenim formació. A nosaltres ens agradaria apropar-nos a aquests sons del 90 i aquest estil, però sí que és veritat que les coses a vegades evolucionen d’una altra manera i sobretot els últims temes van cap a un rock alternatiu.

P: Com vau saber que es feien aquests vermuts musicals i perquè vau decidir participar?

R: La meva dona està molt lligada a l’orfeó des de fa més de trenta anys i a través d’ella vam saber d’aquesta activitat i em va semblar molt interessant i una oportunitat per poder tocar nosaltres allà. Vam contactar amb l’Anna Cuatrecasas i vam enviar la nostra proposta i li va semblar bé. Estem molt contents i a mi em fa molta il·lusió, poder tocar al barri és una experiència molt gratificant.

P: Què espereu d’aquest dissabte?

R: Passar-ho bé, és el nostre segon concert i volem passar-ho molt bé amb la nostra gent que també vindrà. És una activitat fantàstica on s’apropen diferents estils musicals a la gent del barri amb unes condicions que estan molt bé, hauria d’anar tot el barri. És una proposta molt maca pels grups emergents i em sembla que sortirà bé.

Four From Five actuarà en el proper Vermut Musical Atlàntida