El segon Vermut Musical Atlàntida amb “Oaks & Fahia”

El segon concert del cicle d’espectacles musicals organitzat per l’Orfeó Atlàntida omplirà l’escola Joan Pelegrí de rock simfònic progressiu

El segon Vermut Musical Atlàntida amb “Oaks & Fahia”
El segon Vermut Musical Atlàntida amb “Oaks & Fahia”

El segon Vermut Musical Atlàntida omplirà l’auditori de l’escola Joan Pelegrí amb un concert de rock simfònic progressiu el proper dissabte 18 de desembre. El grup “Oaks & Fahia” interpretarà cançons amb influències de la dècada dels 60, 70 i 80.

L’Orfeó Atlàntida ha inaugurat un cicle d’espectacles musicals orientats a donar a conèixer nous talents i projectes musicals. Aquests concerts es fan de manera mensual dins del curs escolar i es fan el darrer dissabte de mes de dotze a dues del migdia. Com aquest mes l’últim dissabte és festiu s’ha hagut d’avançar un cap de setmana.

Anna Cuatrecasas, secretària de l’Orfeó Atlàntida, explicava que “estem molt contentes, vam rondar la cinquantena de persones i el públic va quedar molt content de l’actuació i els músics també, van dir que potser repetirien més endavant perquè van estar molt còmodes. Per ser el primer està molt bé i per nosaltres vam fer un bon nombre de persones de públic”.

Pel que fa al vermut, “tothom va poder xerrar amb els intèrprets i vam passar una estona molt agradable, de fet, vam aconseguir el que volíem  que era crear un espai on es fes molt bona músicaen directe i que el veïnat passés una molt bona estona” afegia Anna Cuatrecasas. Malgrat haver fet el primer d’aquests vermuts i haver aprovat amb nota, la secretària confessava que “una flor no fa estiu, els nervis segueixen igual. Ens agradaria que el veïnat s’animés a escoltar música en directe, que no és tan senzill”.

Del jazz del primer vermut es passarà al rock simfònic progressiu aquest cap de setmana amb el grup “Oaks & Fahia”. Els intèrprets d’aquest grup són Pablo Robles i Fahia Buche, dos músics vinguts d’Astúries a Barcelona per estudiar a l’escola Jam Session. “El grup va néixer una mica abans de venir a Barcelona i el vam crear per venir a estudiar a Jam Session. El passat febrer vam treure el primer EP sota el nom “Resonance”, que és el que presentarem aquest cap de setmana” explicava Robles.

El grup es descriu com una banda amb una creativitat lliure i lletres filosòfiques amb influències molt diverses de la dècada dels 60, 70 i 80. “Les nostres lletres estan inspirades en l’esperit dels anys 70, una època d’obrir la ment... són unes lletres que volem que facin pensar a les persones. Parlen de la connexió de l’ésser humà amb la naturalesa i un viatge d’introspecció” explicava Fahia.

El segon Vermut Musical Atlàntida amb “Oaks & Fahia”
El segon Vermut Musical Atlàntida amb “Oaks & Fahia”
El segon Vermut Musical Atlàntida amb “Oaks & Fahia”