La Rambla de Badal s’omplirà d’activitats durant aquest Nadal

La comissió de Festa Major de Rambla Badal, Quetzal i Parcerisa conjuntament amb la nova associació de comerciants de Badal-Bordeta han preparat unes festes plenes de llums, fires, xocolatades i moltes coses més

La Rambla de Badal s’omplirà d’activitats durant aquest Nadal
La Rambla de Badal s’omplirà d’activitats durant aquest Nadal

La comissió de Festa Major de Rambla Badal, Quetzal i Parcerisa conjuntament amb la nova associació de comerciants de Badal-Bordeta organitzaran un seguit d’activitats a la Rambla de Badal per tal d’animar les festes al barri.

Des de ja fa tres anys la Rambla de Badal es guarneix amb un arbre de Nadal il·luminat, però enguany la comissió de Festa Major de Rambla Badal, Quetzal i Parcerisa ha volgut fer un pas més enllà i també muntarà un pessebre amb figures de metre seixanta d’alçada. “Volíem anar ampliant una mica més la festa, aquest pessebre ja estava fet, però s’havia malmès i enguany hem tornat a fer-lo nou” explicava Mª Carmen Encuentra, vicepresidenta de la comissió de festa major.

Les figures del pessebre estan fetes de fusta perquè “d’aquesta manera no es facin malbé” comentava la vicepresidenta. El proper 12 de desembre es farà la instal·lació a Rambla de Badal que coincidirà amb una xocolatada i una actuació de la Coral de Sant Medir. “Volem que el barri s’animi i que la gent vingui a veure el pessebre” comentava Rosario Garriga, secretaria de la comissió de festa major.

Enguany la Rambla de Badal també comptarà amb llums de Nadal degut a la implicació de la nova associació de comerciants de Badal-Bordeta, “és el primer Nadal que es fa un treball conjunt i podem organitzar entre les dues entitats un gran esdeveniment” comentava Talia Di Bella, presidenta de l’associació de comerciants.

Per primera vegada hi haurà dues fires a la Rambla de Badal, seran dues fires amb gairebé trenta parades d’artesans i alimentació i duraran quatre dies. La primera d’aquestes es farà per Nadal i la següent serà per Reis. “Pensem que aquest serà el primer any de molts on realment es notin unes festes a Sants-La Bordeta com feia molts anys que estàvem desitjant tots” explicava la presidenta de l’associació de comerciants.

Pel que fa a la simbiosi que s’ha creat entre les dues entitats, Talia Di Bella considerava que “un no som res sense l’altre i ens necessitem mútuament, tant el recolzament que tenen des de la comissió de festes com els comerciants que són els que poden tramitar permisos i demanar subvencions” deia Talia Di Bella.

La idea és que després d’aquest Nadal amb activitats a la Rambla de Badal aquest espai esdevingui un lloc on al llarg de l’any es vagin organitzant diferents esdeveniments de la mà de les dues entitats que treballaran plegades.