L’Orfeó Atlàntida organitza un nou cicle de vermuts musicals

Els VMA es faran de forma mensual al teatre de l'escola Joan Pelegrí

L’Orfeó Atlàntida organitza un nou cicle de vermuts musicals
L’Orfeó Atlàntida organitza un nou cicle de vermuts musicals

L’Orfeó Atlàntida ha organitzat un nou cicle de vermuts musicals orientats a donar a conèixer nous talents i projectes musicals. Sota el nom “Vermuts Musicals Atlàntida” s’organitzarà de manera mensual, el darrer dissabte de cada mes, un concert al teatre de l'escola Joan Pelegrí.

L’objectiu principal és esdevenir un espai de referència on es puguin donar a conèixer les iniciatives de nous talents i nous projectes i propostes d’artistes d’arreu del territori, ja sigui del barri, ciutat o Catalunya. Anna Cuatrecasas, secretària de l’Orfeó Atlàntida i cantaire explicava que “la idea és fer un concert de migdia, de dotze a una hi haurà el concert en el teatre, i després en un ambient dispers poder prendre una copa amb els amics, la gent que ha vingut i els intèrprets i tenir un moment de lleure cultural molt agradable”.

Els vermuts musicals “donaran visibilitat als nous talents que hi ha, no és fàcil trobar un espai on presentar els nous projectes per les persones que no tenen un lloc fet dins del món de la música i nosaltres volem ser un punt de referència on els nous talents o noves propostes tinguin un espai” afegia Anna Cuatrecasas. Per tant, qualsevol artista que vulgui presentar el seu projecte tan sols ha de presentar la proposta mitjançant la pàgina web que ha creat l’Orfeó Atlàntida per aquesta iniciativa.

Segons la secretària de l’Orfeó Atlàntida “ja feia temps que volíem oferir un altre tipus de música al barri que no només fos la nostra donant suport dels nous talents i propostes que hi ha. Volem donar al barri una oportunitat de conèixer i tenir una activitat mensual on poder gaudir d’un concert de música variada”, i és que el primer d’aquests concerts serà de jazz, però ja hi ha programats de rock simfònic, música de Disney, líric o country.

Aquest proper dissabte 27 de novembre tindrà lloc el primer vermut musical amb l’actuació del músic Camil Arcarazo, un jove de 18 anys que ja és un dels artistes més prometedors de l’escena del jazz català. En aquesta ocasió vindrà en format trio, acompanyat per Martín Leiton i Andreu Pitarch.

Pel que fa a les expectatives d’aquest inici del cicle, “la veritat és que sembla que estiguem a la vora d’un penya-segat perquè mai l’orfeó havia fet un cicle de concerts d’aquest tipus i aquest format per nosaltres és molt nou i la resposta del públic és incerta” confessava Cuatrecasas.

Per últim, les perspectives són bones i és que “tenim molta il·lusió amb aquest projecte i esprem que tiri endavant. Volem continuar no només aquest curs, sinó també el curs vinent programant concerts i grups molt interessants i que puguin aportar una varietat al barri” acaba la secretària i cantaire de l’Orfeó Atlàntida.

L’Orfeó Atlàntida organitza un nou cicle de vermuts musicals