Celebració del Dia de la Llengua Materna a Sants

Breus

cartelldiadelallenguamaternasantsfebrerde2020

Juga, canta, conviu! Us esperem el proper divendres 21 de febrer a les Cotxeres de Sants.


Des de la Taula intercultural del Secretariat commemorem el Dia Internacional de la Llengua Materna amb un acte popular en el qual jugarem i aprendrem paraules i cançons de diferents llocs del món.

Aquest és el sisè any que la Taula intercultural del Secretariat organitza un acte en el marc del Dia Internacional de la Llengua Materna amb l’objectiu de reconèixer i posar en valor les llengües diverses que es parlen als nostres barris i a Catalunya, fomentar la pluralitat lingüística i el multilingüisme, i en aquesta edició, experimentar com són d’actius, inclusius i expressius els jocs espontanis i tradicionals que veïns i veïnes del barri fèiem quan érem mainada, al carrer, a la plaça o al pati de casa.

Aquests veïns i veïnes, que han estat infants en tants i tants llocs del món, ens ensenyaran com jugaven i què deien o cantaven mentre ho feien. Volem preservar el patrimoni que ens unifica: el joc espontani que no necessita recursos especials sinó desig de passar estones en companyia activa complint petits reptes col·lectius.

Abans d’acomiadar-nos, podrem degustar unes pastes que ens tindran preparades!