Marinacòmic: Les jornades dedicades al còmic del barri de la Marina

Breus

cartellmarinacomicbibliotecafrancesccandelfebrer2017-01cartellmarinacomicbibliotecafrancesccandelfebrer2017-02

Dimecres 15 i 22 de febrer, la biblioteca acull, de 17 a 21h, tot un seguit d'activitats i conferències amb els professionals del còmic amb més projecció internacional del país. Entrada lliure segons aforament.


Quan parlem de superherois a tots ens vénen al cap Superman, Batman o Spider-Man. Personatges que viuen a glamuroses ciutats nord-americanes com Nova York o Metròpolis, tan allunyades de nosaltres que podrien  ser d’un altre planeta. Però la veritat és que els tenim més a prop del que ens pensem. O més ben dit, tenim a prop a l’artista que porta anys dibuixant algunes de les seves aventures: en Pere Pérez, un veí del barri de la Marina de tota la vida. Com als millors  còmics, la biblioteca Francesc Candel s’ha aliat amb en Pere per lluitar contra l’avorriment i portar els professionals més prestigiosos del país perquè ens parlin de la seva feina en dues jornades irrepetibles.

Marinacòmic tindrà lloc els  pròxims dies 15 i 22 de febrer a partir de les 17:00 hores. I què hi podrem trobar? Doncs una conferència sobre superherois a càrrec de Pere Pérez, una sobre el còmic d’acció a Barcelona a càrrec de Roger Ibáñez, un taller de còmic infantil impartit per Josep Solana, fundador de l’escola de còmic Joso, una sobre l’adaptació de la novel·la Victus al còmic a càrrec del seu dibuixant, Cesc Dalmases, i del seu guionista, Carles Santamaría, director també del saló del Còmic de Barcelona…i moltes més! Al final de cada xerrada podreu fer preguntes i comprar els còmics dels conferenciants, que us els dedicaran.