XXIV Quinzena de la Salut per a Gent Gran a Sants-Montjuïc

Breus

Per vintiquatrè any consecutiu, durant el mes de juny es torna a celebrar la Quinzena de la Salut per a Gent Gran. S’han programat una sèrie d’activitats i xerrades de temes molt diversos.

A les xerrades s’abordaran temes vinculats a l’envelliment i les orientacions sexuals, instruments jurídics per a protegir-nos, l’aparell digestiu, la importància de l’autoestima, la farmaciola de fitoteràpia.  Pel que fa a les activitats programades, es farà una visita a un pis adaptat, tres sortides a peu, una visita al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), visita a les instal·lacions del TRAM -el tranvia de Barcelona-, un ball i una visita a l’exposició “Mediterrani, del mite a la raó”, al CaixaForum.

La inscripció és gratuïta i es pot fer del 12 al 23 de maig a Participació de la Gent Gran (ludoteca Olzinelles). C. de la Constitució 2-8. De dilluns a divendres: de 10 a 12 h i de dilluns a dijous: de 16 a 18 h. Us podeu informar als telèfons 93 422 00 70 o 93 422 24 09 o a tots els casals municipals de gent gran del Districte.

cartellquinzenasalutgentgransantsmontjuicjuny2014-02