Obertes les inscripcions per 2a Triatló indoor ATLES a l'Espanya Industrial

Breus


Els centres esportius municipals de l’Espanya Industrial i de la Bordeta impulsen aquesta prova innovadora que sol fer-se en espais oberts. La cita: el proper 28 de maig al Centre Esportiu Municipal l’Espanya Industrial.


El triatló és una prova que consta de 3 modalitats: natació, ciclisme i cursa atlètica. El proper dissabte 28 de maig al matí, el CEM l’Espanya Industrial acollirà la segona edició del Triatló indoor ATLES, una activitat oberta a la participació de tothom que vulgui afrontar aquest repte esportiu (cal ser major d’edat).


Es tracta d’un format innovador, ja que el triatló sol fer-se en espais oberts. La novetat principal d’aquesta segona edició és que hi ha 2 modalitats a l’hora de participar en aquesta prova: la modalitat curta consta de 300 m de natació, 8 km de ciclisme i 3,5 km de cursa, mentre que la modalitat llarga planteja el repte de fer 600 m de natació, 14 km de ciclisme i 5 km de cursa. Aquest és el desafiament d’aquest triatló indoor, que està reservat a la participació de 100 persones com a màxim.Inscripcions obertes.

2n Triatló indoor ATLES

Dissabte 28 de maig al CEM l’Espanya Industrial

PREU

Gratuït per a l’alumnat de l’activitat i els monogràfics Triatles

5 € persones abonades/cursetistes

8 € persones no abonades