Els santencs prefereixen les coques tradicionals

L'obrador de la pastisseria Kessler Galimany preparant les coques de Sant Joan


En cap revetlla i falta la coca i en això els veïns del nostre barri són bastant tradicionals. Doncs segons explica en Joan Galimany, de la pastisseria Kessler Galimany, se solen decantar més per la coca de fruita o la de llardons. Tot i això, explica que cada any intenta aportar alguna innovació i que sol tenir bastant èxit. Aquest any la novetat ha estat la coca de brioix amb pinya.


Galimany comenta que són dies de molta feina i per això no poden fer reserves: “L’ideal és venir una mica aviat per poder veure i escollir però intentem que n’hi hagi de totes fins gairebé a última hora”, comenta el Joan i afegeix; “Són dies tradicionals i no podem perdre la costum de menjar una bona coca”.


I la coca s’acompanya amb cava, tot i que segons explica Josep Roca, de la botiga de vins i caves Taula Selecció del carrer Joan Güell, per Sant Joan es tendeix a comprar més i de menys qualitat.



EL 3