Sort diversa als equips del nostre districte

El Mediterrani va perdre per 4 a 7 davant del Sabadell.


Sort diversa als equips del nostre barri en aquesta jornada que ha tingut com a principal notícia l'empat a fora del Sants, a zero, contra el Caprabo i la derrota a casa del Poble Sec per 0 a 1 davant del Badalona. El Polvoritense va guanyar zero a un a la visita al Roquetenc, una victòria molt positiva. La Gimnàstica Iberiana va derrotar per 4 a 1 al Catalna, un gran resultat en aquesta temporada. També el Mercat Nou Magòria va guanyar en aquest cas per 2 a 1 al Pastana. L'Ibèria també ha aconseguit una victòria a casa de l'Arrabal per 1 a 2. Mentrestant el Bordeta va perdre per 2 a 1 i no es recupera. La salvació del Danúbio està complicada després de perdre a casa contra el Sant Andreu per 2 a 7. L'Atlanta va empatar a 2 amb el Don Bosco en un partit molt igualat. Una altra derrota també aquesta setmana davant del Ciutat Vella amb una maneta de gols.
Pel que fa als veterans, l'Atlètic La Palma va perdre amb el Can Vidalet per 2 a 3, i s'ha quedat segon amb un partit menys jugat. Pel que fa al futbol sala, el Sansur Territorial va guanyar per 5 a 3 al Salou en un partit trepidant, i el Mediterrani va perdre només per 1 gol davant del Laia Mataró per 5 a 6, tot i trobar-se en zona perillosa, segueixen lluitant.
En waterpolo, el Mediterrani va perdre per 4 a 7 davant del Sabadell, però els dos equips del CN Montjuic van aconseguir dues victòries. El masculí 9 a 7 davant de l'Horta i el femení 9 a 6 contra el Universitat de Málaga.
En bàsquet, el JAC Sants va caure amb honor contra el líder River Andorra per 96 a 105. El BAM també va perdre contra el Bosco Horta i no surten del pou, 61-88. I El Proa Sant Medir va guanyar fora de casa contra el CIC A per 66 a 87
Finalment, en rugby, els Gotics juvenils han guanyat per 48 contra 22 al CRUB, els Gotics B van perdre contra un dels primers equips de la primera lliga catalana, per una derrota molt important per 38 a 3.