Els nostres barris commemoren el dia de la dona amb diversos actes.

Una setmana plena d'activitats sobre la dona.


Per commemorar el dia internacional de les dones, s’han programat un conjunt d’activitats.catanitzades per diverses associacions dels nostres barris. Fins al dia 12 L’Escletxa, les Dones de l’Assemblea de Barri, Endavant i Creación Positiva han programat xerrades, debats i cinema al Centre Social de Sants (C.Olzinelles 30). També fins al dia 11 hi ha una mostra fotogràfica al Centre Cívic la Cadena on es mostren fotografies de diverses mares alletant els fills a la feina. Fins al dia 19 es pot veure a les Cotxeres de Sants l’Exposició Art i Dona, que s’inaugura avui a les 19:30,.catanitzat pel Col·lectiu d’artistes.
També avui a les 15h s’ha programat un dinar commemoratiu dels 10 anys del grup de dones de la Font de la Guatlla i una representació teatral a càrrec de Sink-Singlot. L’equipament del sortidor acullirà la representació teatral de Perdidas a las tres, demà a les 22:30 i divendres 11 la projecció de la pel·lícula “Te doy mis ojos” a un quart d’onze de la nit.
A les Cotxeres de Sants hi ha prevista la xerrada “Violència vers les dones i desigualtats” a càrrec de Mercè Otero el dijous a les 19:30. I al Centre Cívic la Cadena el divendres han programat diverses activitats com són una mostra d’artesania i de treballs manuals i artístics de les dones de la Marina-Zona Franca, entre 16 i 20, una xerrada amb el lema “conciliació familiar i laboral” amb Eulàlia Torras, a les 18, un concurs de pastissos a les 20:30 i un sopar de germanor amb espectacles diversos obert a totes les dones de la Marina a partir de les 21h.
Finalment, a Hostafrancs, el Casal Artesà d'Hostafrancs coincidint amb el dia de la Dona celebra al llarg de tota la setmana ( del 7 al 11 de març) una exposició amb pensaments, poesies i treballs sobre la dona. Aquesta mostra cultural està realitzada per les persones que assisteixen al Casal. El dia 9 de març realitzaran una conferència a les 6 de la tarda en la qual es parlarà sobre "Dona i solidaritat", la conferència es farà a la sala d'actes del Casal Artesà d'Hostafrancs (c/ Sant Roc, 26-28).